Sumeyye12012 Deletedmom_85 bu boy sorunu tek bende var sanıyordum boyum 1.79 ne alsam dizimde oluyor hele burdaki çarşıda falan hiç bulamıyorum Nefret ediyorum kıyafet alışverişinden yani üzülüyorum Moda selvimde oluyor uzunlar Sefa mervede oluyor
Semaax Deletedmom_85 turkuaz butik var Instagramda bak istersen bi ben oradan alıyorum ve güvenilir bi site..
Patito__ Deletedmom_85 uzunlarn isi zor ya hatta dun uzun kiz gordum br ara icimden gecirdim 500 erkek olsa boydan 300 u gidiyor buna kaliyor 200 onlrdanda birini nasil svcek isi zor dedm kaldiki elbise bulmak kolay olsun :)))) İyiki kisayim :)))
Afraninanasi59 Deletedmom_85 Kesinlikle modaselvim face den bak ben aldım ürünleri bence güzel tofisa göründüğü gibi gelmedi bana ben memnun kalmadım tofisa dan
Guzucuk25 Deletedmom_85 biz size ozenelim siz bize 😀 belki boyum uzun olaydı kiloda gozukmezdj elbiseyide kaldirirdik 😀
Deletedmom_85 Guzucuk25 haha 😂 bazı güzel yanları var tabi elbise falan uzun boylu insanlarda kendisini daha çok gösteriyor 😂
Emine_eymen Guzucuk25 🤣bende diyom az kısa olaydımda topuklu ayakkabı giyeydim begendiğim ayakkabı ayagıma olaydı ne vardı sanki diyom boyum1. 75
bebekveannesiii Emine_eymen valla ben tam bedenimi alıyorum tam da oluyo ölçüleri yazıyor altta istersen ölçülerine bakarak alabilirsin abiyeleri mi bile ikisinden alıyorum 🙂
Guzucuk25 Emine_eymen bak işte bunda haklısın en büyük zevkim topuklu giymek 😀 onun dışında ben Bi avantajını görmedim
MrsMavis Deletedmom_85 lcw modest kısmına bakabilirsin ayrıca tofisa modaselvim lamelif moda ala butik aklıma gelenler bunlar birde locco butik var
Guzucuk25 Emine_eymen aaa spor giyinenlere de ozenmiyor değilim ayakta çok hoş duruyor bende kendimi yerden gidiyor hissine kapildugimdan giyinemiyorum 😞
Emine_eymen Guzucuk25 cnm ben genelde bayanında erkeğinde giydiği ayakkabılardan alıyorum kalıp açısından daha iyi oluyo