Deletedmom_85 Bebiscann eeveet beybi😃 ama kıyafet konusundan nefret ediyorum bulamıyorum kendime göre bir şey boyum uzun 😫😔
Bebiscann Deletedmom_85 maşallah ben çarşıdan alırım genelde, internette alıyorum bazen kıyafetler uymuyor bedenler olmuyor gönder gelsin felan hiç uğraşmıyorum
bebekveannesiii Deletedmom_85 Moda selvim, Sefa Merve malları çok güzel oluyor. Bide ne kadar fazla post açıyodun dikkatimi çekti söylemek istedim günde en az 2 tane postuna denk geliyorum🤣🤣😂😂
Deletedmom_85 bebekveannesiii hahha 😃 doğrudur canım Artık burası oldu benim Google amcam jsjsjs teşekkür ederim öneri için
Deletedmom_85 esmir of ne olacak böyle? 😔 Zulüm resmen kıyafet alasım gelmiyor. Elbiseler de bileğimin üstüne geliyor ooooooy
esmir Deletedmom_85 çalışırken her gün ne giycem derdi vardı şimdi kafam daha rahat evde basma etek yazmayla 😂
alonee Deletedmom_85 nerde oturuyorsunuz İstanbul’da zeruj port avm var içinde çeşitli mağaza var geniş çaplı ve güzel
Deletedmom_85 Bebiscann valla bende dolanarak almayı sevmiyorum ama İnternette de bulamıyorum saçma sapan Bi döngü 😂
Guzucuk25 Deletedmom_85 aksine bende hep bu kıyafetleri uzun boylulara göre yapıyorlar içine düşüyorum diye küplere biniyorum
Deletedmom_85 Guzucuk25 bence yanlış düşünüyorsunuz😄 her şey kısacık mankenlerin boyuna bakıyorum 150 165 170 üstü genelde yok mankenler bile minyon