deletedmom209 Rmyskrkus gelişimi önde olması etkilemez mi 33 haftalık doğan bi tandığımın çocuğu bir dakika bile girmedi
deletedmom213 deletedmom209 Arkadas bak doğru söylemiş. Sancıların çok sıklaşmş. Hastaneye gitmen gerekiyor artık. Telefonu elinden bırak, çantanı herşeyini ayarla. Kalk git hastane. Orda yaz bize hadi merak ederiz güzel haberleri bekliyz ❤️
deletedmom213 deletedmom209 ben daha fasulyedenim. 6+5 Ve düşük tehlikesinden hep yatıorm :( O yüzden dedim yerinde olmak çok isterdim. Herşey bitiyo. Eski haline döncen. Ohh mis :)
Rmyskrkus deletedmom209 tabiki etkiler ciğer geliştirici olmuşsun kilosu yerinde ve kendi nefesini alabilecek seviyede ise kurze gerek duymayabilir bu tamamen bebeğine bağlı ölçümler hep varsayım bunu sakın unutma
Kenanizm18 deletedmom209 sancın sıklastıysa bian önce git lütfen bebek sıkıştırma. Bide keyfi kuvose koymazlar nasıl ki hasta olanı saglamlaştırıyorsa saglamıda hasta eder die biliyorum o yuzden öyle bisi yapmazlar.
YagizAsyaMom deletedmom209 ayyy yeni gördüm postunu ne yaptın hastanede olmalısın şu an. İnşallah sağlıklıdır bebeğin iyidir. Haber ver bizlere
deletedmom209 [bilinmeyen] [bilinmeyen] deletedmom213 Sulemrahkuzey Aysenaz Nananusha Kenanizm18 Tugbamete [bilinmeyen] kuzularım bütün mesajlarınızı okudum etiket yapamadıklarım kusura bakmayın hepinize yazıyorum şu an iyim rahim kısalması artmış dedi o gün doktor adalatı 6 ya çıkardık bu gün için bidaha çağırdı şimdi geldim bekliyorum haber vericem hepinizi seviyorum ❤️
Nananusha deletedmom209 kuzum git geciktirme yapsinlar. gerekirse yatak rejiminde kal geciktire biliyolar. ama zaten 32 haftada erken sayilmaz ciger gelistiriciyle belkide kuvezede ihtiyac olmiycaktir olsa bile cok kalmaz ama sen evdesin hala. tehlikeye atiyosun kendisni o heyecanla.
Duyguuuu deletedmom209 Canim saglikciyim yenidogan yogun bakimda ucret talep edilemez. Hic bir yogun bakimda ucret talep edilemez ozel hastane olsa bile. Sadece yaptigin doğumun ucreti ya da bi.kac gun daha kalirsan onun yatak ucreti alinabilir.
YelizKoray deletedmom209 burda zaman kaybetmek yerine neden doktorunuzu arayıp bilgi almıyorsunuz. Kimse bebeğin hayatını tehlikeye atacak bir şey yapmaz özel dense devlet hastaneleri daha kötü emin olun