eusl Eşimden bana bulaş mıdır diye post açmıştım sonunda bulaştı Oksapar 4000 yazdı doktor biraz önce yaptık acayip yanma oldu.Sizler virüsü nasıl atlattınız,oksaparı nasıl kullandınız yazar mısınız
bursayildiz eusl ben de 35.haftada pozitif oldum. Şuan 36+2 yim Oksaparı hala kullanıyorum. Eşim kol arkasından vurdu çok yakıyor şimdi diz üstünden vuruyoruz hala yakıyor ama kolum kadar canım acımadı. Sürekli c vitamini aldım ve bol su içtim. Çok geçmiş olsum
Nemregn eusl oksopar neye göre yazıyor. Her covitli gebe kullanmak zorunda mı? Yoksa kan değerlerine bakıp mı karar veriliyor?
Emine_eymen eusl maalesef can yakıyor ama iğnesi değil ilaçı can yakıyor ben ilk dpğumdan sonra hemde ikinci yani şimdiki hamileliğim de kullandım covit oldugum için yani ister koldan ister bacaktan nerden yapsanızda iğneyi yakıyor maalesef bence kol daha iyi bol c vitamini turşu ve bol su bolcada dinlenmekle geçiyor maalesef geçmiş olsun
Nemregn bursayildiz bende temaslıydım iki gün önce test verdi negatifti ama burun kuruluğu birde boğaz ağrım var. Doktora tekrar test yapayım mı dedim gerek yok yapsan da ilaç veremeyiz dedi
bilges mavi_8 bende 4000 lik kullanıyorum okspar 24. haftamdan beri suan 37 haftaligim hep koldan yaptim yapiyorum
eusl bilges doktoruma sordum şimdi dönmesini bekliyorum kol daha rahat olur benim için.Karnım acıtıyor ve yakıyor kola daha alışkınız neticede.
bursayildiz eusl hayır sürekli portakal suyu sıktım sabah akşam içtim. Parol dışında ne ilaç ne takviye vermedi covid için zaten.
bilges Kkkrks edim yaptı böyle eti tutupta o kendi 15 gün felan sonra hep ben kendim hıc etimi felan tutma olmadan yani kendim olunca hep kendim yapiyorum bi sknti olmadi aksine kendim yapınca daha rahat oluyor
eusl Nemregn kaç haftalıksınız yani evet gebeler ilaç kullanamaz ama Allah korusun lan pıhtılaşması sorunu olabilir.Siz testimizi verin benxe.Bazen ilkinde negatif çıkıyor ama kişi pozitif olabiliyor.Oksapar iğne kan suşandırıcı bir ilaç ben de bugün başladım bir hafta devam edeceğim.
bursayildiz Nemregn testi tekrarlayabilirsiniz rahatsızlığınız geçmezse. Sonradan pozitif olursanız pıhtılaşma yapıyormş sanırım o yüzden oksapar yazıyorlar
Nemregn eusl biz 35+5 negatif çıkınca tekrar yaptırmadım morel açısından kötü olmayayım diye dün nts yaptırdım sonuç iyi dedi çok şükür sonra tekrar covit testi yap demedi
eusl Benim ilaç alerjim de var doğumdan sonra detaylıbaktırmam gerekiyor yani iğnenin yakması fazla ama dayanılacak gibi değil dersem abartmış olurum sadece yanma olunca ilaç alerjimden olduğunu öleceğimi alerjik şoka girdiğimi falan sandım yaygarayı bastım 😫🙈😃