Sezginshome Vanilyasekeri34 yaa benimde aklıma bişey takıldı. Ben 23.hafta 1 günlükken bebeğe 23 cm 563 gr demişti doktor. Kilosu iyiydi de boyu çok kısa geldi. Sonra acaba bacak boyunu katmadan mı söyledi diye düşündüm. 😂🙈 Yoksa bizim uşak kısa boylu mu.. Sizceee doktor ne demiş olabilir. Şuan 26+4üm 28 de doktora gideceğim
Eteby Vanilyasekeri34 bizde 24.0 ız 20 haftalıkken 300 Gr 21 cm di sonra kovit olduk falan gidemedik merak ediyorum bende yanlız bugün hiç hissetmedim endişeliyim sizdede oluyor mu
dml33 Vanilyasekeri34 21de 380 gram 29 cm demksti normal haftasına göre dedi bugün gittim 22 haftligim bisi demedi sormayida unuttm
Kubra_elif_ahmet Vanilyasekeri34 24+1 de gitmiştim ben 32cm 650 gram demişti. Tam haftasıyla uyumlu dedi hatta. Şuan seni görünce benim bebeğim küçük mü diye bi düşündüm yani
dml33 Eteby oluyo cnn.bnde dün mesela pek hissedemedm bugün doktora gittim hareketliydi ama bn hıc hissetmedm o sırada eve gelince ogledn sonra hissettm
Vanilyasekeri34 Eteby sabah veya akşam illaki hissediyorum, 10 dan beri doktordaydık bugğn eve şimdi girdik yüzünü göstermediği için yarın yine gidicez mecbur. Şimdi hareketlenmeye başladı resmen inatçı çoçuuum 🤣
dml33 Vanilyasekeri34 detaylı ultrasondu geçen hafta girdim ölçüm yapamadi sırtı donuktu bu haftada kalbe tam bakamadk haftaya çağırdı bunalmıştım bide uzun surunce hıc aklıma gelmedi o yuzdn
dml33 Vanilyasekeri34 sizindemi gostermio yaa bu çocuklar niye böyle yapıosa 2 haftadır detayliya gidiyorm haftaya bida gidicm skildim artk
Eteby Vanilyasekeri34 ben 20 de girdim detayliya net gördük yüzünü herşeyini sizde görürsünüz inşallah
dml33 Eteby geçen hafta hıc goremedk bu hafta yüzünü gösterdi ama kalbini görmedi doktor tam dönüktü yine bakamadığı için bifa çağırdı ins haftaya biter
Serapmehmet_19 Vanilyasekeri34 24.haftada 700 gramdı 30 haftalıkken gitmiştik 1600 gram olmuş, şimdi 31 haftalığız, bence gayet iyi, sağlıklı olsun da kiloyu alır Allahın izniyle bebişin