Dorukzumrut Arkadaşlar merhaba. Detaylı ultrason yaptıracağım. Memorial hastanesinde radyoloji doktoru Zafer hoca yapıyormuş sadece ve birde kendi kliniği olan Ece Hoca var giden arkadaşlar varsa tavsiye verebilir mi? Birisi radyoloji doktoru o yüzden karamsar kaldım o hastanede başka ultrason doktoru olmadığını söylediler.
Bebegininannesii Dorukzumrut diyarbakırda sadece 2 tane perinatolog varmış benim doktorum Ece hocayı önerdi
Ozlemyvz Dorukzumrut kesinlikle Ece hoca derim ben. İlk gebeliğimde tanıştım Ece hocayla o zaman kadın doğumdaydı. Devlet hastanesi olmasına rağmen o kadar güzel ilgilendi ki. Şimdi ikinci gebeliğim Batmanda yaşıyorum burda da perinatologlar var ama ben yine Ece hocaya gittim. Çünkü hem iyi bir doktor hem de diyaloğu insani yönü çok iyi🌸
Dorukzumrut Klinik değilde özel hastane daha mı faydalı olur karamsarlık içerisinde kaldım. Memorial başarılı bir hastane. Fiyat olarak hemen hemen aynılar Ece Hoca 700 dedi hastane içinde kurum indirim olarak 600 dediler ama Zafer hoca hakkında pek yorum bulamadım:(
Gizemyakar Dorukzumrut merhaba. Sanırım siz detaylı ultrasyon için Ece hocaya gidicektiniz. Gittiniz mi memnun kaldınız mı?
Dorukzumrut Evet Ece hocaya gittim. Gayet memnun kaldım, radyoloji doktoruna baktırmadığım için memnunum çünkü onlar rapor vs hazırlamıyormuş, aklımda soru işareti kalmadı gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz