VergiliBirsenTolga Siz bu haftalarda nasıldınız benim ki çok tekmeliyordu 2 gündür tekme Yok 1-2 kere yaptı o kadar bulantı kusma yok ama sıcaklar beni benden alıyor
Selcannnn VergiliBirsenTolga rahim daraldiği icin öyle keskin tekmeler bekleme zaten canim dirseklerini ayaklarini sürtmeye başlar artik sicaklar herkezin basinda uyku nedir bilmiyorum 1 aydir yatak dar geliyor resmen terden su oluyorum sabaha kadr
Rasev VergiliBirsenTolga 29+0 kizimla 😍ama sağ bobregim bende degil kizim tekmeliyomu napiyo bilmiyorum ama çok canim yaniyo
Pembemimavimi VergiliBirsenTolga 28 haftadayim sizde de kalp carpintisi oluyor mu tqnsiyonumda hic bisi yok ama kqlbim 100 un altina hic dusmuyor
VergiliBirsenTolga Edizefeninannesi ay geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin ben hiç yaşamadım umarım geçer
Tosbik Edizefeninannesi ayyy o çok kötü bsy.. benimde oyleydi doktorum LANSOR diye bi ilaç verdi cok sukur gecti. Snde bi soyle doktoruna istersen canim.
nurucararslan Edizefeninannesi Rennie kullanın dr a danışıp bende aynı durumdayım benimkini hafifletiyor içince
Selcannnn VergiliBirsenTolga el ayak şişmesi yok canım ama sıfır tuz şeker kullaniyorum el ayakta ödemden cok doğumdada ödem olusuyo o ödemi vucuttan atmak zor tuzu sekeri hayattan cikartmak lazim en azindan gebelik sürecinde daha rahat oluyo
Edizefeninannesi VergiliBirsenTolga umarım teşekkür ederim 🙏🙏 şimdiye kadar sorunsuz bi hamilelik yaşadım galiba kendi kendime nazar ettim 😌
Seyma_ VergiliBirsenTolga VergiliBirsenTolga Edizefeninannesi Selcannnn Rasev Aycelf2 merhaba kızlar bende 25+5 teyim bazı aksamlar karnım semsert oluyor midemden itibaren şişiyor agrı sancı cok olmuyor aslında gaz ve şişkinlik kabızlık problemim oluyor ondan da olabilir ama bu formda yazılanlar beni korkutuyor yalancı kasılma erken dogum diye korkuyorm
EmineKaar 25 .ci haftamıza girdik kızım hareketli maşallah tekmelerini artk cok net hissediyrm ama ben uzanırken genelde kımıldıyo ayaktayken iş yaparken bende hissetmiyrm
Busra8080 Pembemimavimi kalp çarpıntısı bnde oluyor nefesim kesiliyo birden hizlaniyo kalbimin artışı nedense
Neroizm Pembemimavimi bende oldu su icmeyi artir dedi doktorum cidden artirinca gecti deneyin isterseniz
Aycelf2 Deryaq benim sag bobrek agridi gecen ay cok kotu gtttim dktora sisme var tikanmis dedi sag tarafa yatmican ve cok su iccen dedi gecti sonra
Nimetfatih VergiliBirsenTolga 30+4 olduk oğlumla eskisi gibi tekme atmıyor. Ama yaptığı her hareketi hissediyorum. 😊 ara sıra tekme atıyor canımı acıttığını söyleyebilirim🤣
Durdudiler Nimetfatih bnde sizinle aynıyım. Tekme mi attı yumruk mu attı ya da kafasıyla mi vurdu ayırt edebilio musnz. Bir de süt geldi mi hiç sizden
umranozby VergiliBirsenTolga 29+6 olduk bu hafta çok hareketli geçiyor 🙏varlığını hissetmek çok güzel sıcaklar bunalttı ama bazen ağlayasım geliyor sıcaktan valahi 😑💩
Gulbahcesi988 29+4 deyiz mide yanmalarim bebegimin hareketleri masallahi war gecede durmuyo gunduzde durmuyo masalllah agirilarm da oluyo ama genel olrak sicaklik cok dokunuyo . Oturdgun yerde terliyorum
Mutlulugum 29 oluyoruz ve artık uykuda dönmek falan epey zorlaştı. Şimdiden rahat hareket edemiyorum.
Edizefeninannesi Tosbik söylerim canım valla ölüyorum gerçi çevremdekiler bebeğin saçı çıkıyor ondan diyor ama daha saç için erken gibi geliyor bana