Papatyam63 Napim ben kötü bir şey yaptım çamaşır suyu bide tuzruhu döktüm öylece öksürüyorum çok halsizim ellerim titriyor boğazım ağrıyor şuan başımi yerden kaldıramıyorum bacaklarım çok ağrıyor
FDM220 Papatyam63 yoğurt yiyin hemen su için ve temiz havaya çıkın keşke ikisini bir karıştırmasaydınız tehlikeli olur hem bebek için hem sizin için
Wonderful_mom Papatyam63 BURDA YAZMAK YERİNE KEŞKE BİR ACİLE GİTSENİZ.. ÇÜNKÜ NORMALDE BİLE TEHLİKELİ.. HELE HAMİLEYKEN EKSTRA TEHLİKELİ
iki_melek_annesi Papatyam63 Kapı pencere aç temiz hava al yoğurt ye ya kalk acile git tuzruhunu eve bile almayın ya bide karıştırmışsın Allah korusun
Ysgl26 Biz napabiliriz? Acile gidin. Zehirlenmiş olabilirsiniz şu tuz ruhunu kullanmayın diyr bas bas bağırıyoruz
Semmra Bnde ve bir ay önce yanlışlıkla ikisini döktüm bir gün boyunca öksürdüm sürekli ertesi güne geçmişti ama sizinki ileri Derecedeyse acile gidin hemen
FDM220 Papatyam63 çok kötüyseniz riske atmayın acile gidebilirsiniz en azından balkona çıkın temiz hava alın biraz
Deletedmom727271 Fazla dökmüşsünüz ikisi bir arada doktora gidin içiniz rahat etsin. Bu tarz şeyler de iki üç kat maske takın ve eldiven tabi. sadece bir kimsayal madde kullanın hamilelikte. Geçmiş olsun 🤲🏼