Dilamngc Selam Van’daki hamiş anneler hadi sohbete gelin tanışalım. Hangi doktora gidiyorsunuz kaç haftalıksınız. Görev icabımı burdasınız yoksa buralımısınız 💚 ben 8 haftalığım aslen gaziantepliyim görev icabı burada bulunuyoruz.
T-N66 Dilamngc merhaba ben Tuğba Saraçoğlu na özel kliniğe gidiyorum daha iyi önerdiğiniz bi doktor var mı lokman hekimde agahan hocaya da gittik ama orası çok kalabalık. Siz nereye gidiyorsunuz
Lavinyam Dilamngc merhaba aslen buralıyım 20 haftalık gebeyim kazım uçkana ve Mehmet kalo ya gidiyorum 🙌🏻✨🙆🏻♀️
Catmama Dilamngc merhaba ben de iki güne 37 hafta olucam inşallah Mehmet kalo ya gidiyorum görev icabı buradayız ☺️
betllyanar- T-N66 lokman hekım hayat hastanesi gürcan türkyılmaz kendısı docent dr ve cok ılgılı araştırmanızı tavsıye ederim.
Dilamngc T-N66 İlk başta Kasım turan hocaya gittim şuan Gürcan hocaya gidiyorum. İlgi olarak ikiside çok ilgili ama Gürcan hoca bi tık daha iyi gibi
betllyanar- Eses10 yeni yıl fiyatları hakkında bir bilgim yok suan izmirde dogumumu yapıcam yardımcı kımse olmadıgı için ama sezeryan 3700 normal 3200dü yıl dönmeden önce suan hastaneyi ararsanız belki fiyat bilgisi verirler
MoonlightHazal Merhaba bende buralıyim Gürcan beye gidiyorum 32. Haftamdayim çok memnunum çok ilgili bı doktor.