ipekveannesi Haticeey dünden sarmam var birazda balkabağı çorbası yapacağım kızım çok seviyor turşu ayran yeter🤗
Sema97 Bebiscann hahahah soğan hariç bende aynısını yaptım etli kuru fasülye, pilav, salata yoğurt yanında 😂 en sevdiği yemek şimdi yApmasam olmaz dı
Sema97 hunilimom dominosun sarımsaklı sucuksever pizzası inanılmaz… aşerdim şuan 😂😂 ama istemeye yüzüm yok 2gün dışarda yiyoruz diye
hunilimom Sema97 bende dünden beri istiyordum karttan çok harcadık diye çekindim sonra bi guzel azar yedim 😂 eşimden niye demiyorsun diye pizza yi hiç denemedim ama sarımsaklı ekmek hastasıyım normal de hiç sevmem sarımsak
Papatyam63 Haticeey bir şey yapmadım kalkıp bir melemen bide kahvaltı hazirlicam hastayım eşim yemek yapma kahvaltı hazirla yeter dedi 😊
Mizgin09 Bebiscann hahhahah Allah iyliğini versin 😂😂 yatak güzel ısınıyor evet benden yana sıkıntı yokda eşim motora bağlıyor 😂😂😂
Papatyam63 Haticeey Allah’ın cezası şimdi bile tartıştık geçen hafta doğum günümde hiç bişi almadi bugün yine bir şey almadı. 😡