Haticeey Hadi bakam dökülün😂 şuan kızımı salladığım andan yazıyorum benim daha menü çıkmadı fikir verin hele bebemi uyutursam birşeyler çıkaracam 💃😁
Yesim619 Haticeey dünden yoğurt çorbası ve tavuklu patates li yemeğim var yaninada ufak bir salata yaparım artık
Ozlem2206 Haticeey bugün menüm yok kocacığım yemeğe çıkarıcakmış 14 şubat diye😁🥰 ama aklımda tarhana çorbası fırında soslu tavuk tereyağlı pilav ve salata yapmak vardı belki fikir olur 😊
Sema97 Bebiscann hahahah soğan hariç bende aynısını yaptım etli kuru fasülye, pilav, salata yoğurt yanında 😂 en sevdiği yemek şimdi yApmasam olmaz dı
Haticeey Yesim619 Benimde dünden yayla çorbam var sadece yanına ne yapsam diye düşünüyom afiyet olsun size😊
Pemberuya Haticeey Ay bende ne yapsam diye düşünüyorum kızlar:) biraz başım dönüyor kalkmadim eşimi bekleyecem o gelince artık Allah ne verdiyse ☺️😂
gizemkrgzl Haticeey mercimek çorbası, ıspanak yemeği,salçalı makarna 😂 bugün hiç ugrasasim gelmedi mutfakta😂
Mtzkuzum gizemkrgzl ıspanağı yıkamak başlı başına bir eziyet zaten benimde bugün ıspanak yemeği var doğrayıp yıkayana kadar kramplar girdi gittim yattım geri döndüm yaptım 🙈
Haticeey hunilimom Ay bugün herkeste dışarda haa ama biz çıkamıyok afiyet olsun keyifli akşamlar canım
Ozlem2206 Haticeey zaten bizimde son gezmelerimiz doğurunca uzun bir süre çıkamayız onlar sağolsun yeterki hiç önemli değil 🥰