Elfnr Kızlar ilk gebeliğimde 2 doz vurulmustum 3 sene olacak cocuklar arasında sizce yine vurulmalımıyım doktorum biley demedi
gamzosgamzos Elfnr kızım 26 aylık ona hamileyken 2 doz yaptırmıştım bu hamileligimdede tek doz 27.haftada yaptı sağlık ocağı
SeydaPrc Elfnr Ben 1. Gebeliğimde 2020 yılında 2 doz tetanoz alışı oldum şimdi 2. Gebeliğim 1 doz daha aşı oldum sağlık ocağında
Kbrkbrr Elfnr 3.gebeliğim ben hepsinde oldum 2şer 3er doz geçen hafta yine oldum habire aşı oluyorum anlamadım bişey tek doz bu sefer dedi bu aşılar ne zaman biticek bilmiyorum berbat bir ağrı geçmek bilmedi zaten
Ceren12 SeydaPrc bendde ilk geveligim 2020 di şuan ikinciye hamileyim sağlık ocağı ebesi 5 aya gel tetanoz aşısına
Drn34 Elfnr 24. Haftamda ilk dozu oldum. 1 ay sonra tekrar gideceğim Toplam 5 doz dedi Hemşire Dozu 6 ay sonra (2. Olduktan sonra) Diğerlerini birer sene arayla dedi.
BusraOzhan Elfnr ilk gebelikte 2 doz gebelikten sonra 2. Gebelik olmadan tekrar 2 doz olmanız gerekirdi yani 4 dozu tamamlamak gerekiyor. Bu gebeliğinizde tekrar aşı olmanız gerek maalesef.
twobabymommas Elfnr Benimde 2. Gebeliğim ilki 3,5 yıl önce olmuştu 27. Haftada tek doz olacağım sağlık ocağı bilgi veriyor