Milenan Kızlar merhaba hamileliğimin bir ayı daha estrofem kullanmam gerekiyor ama hiçbir yerde bulamıyorum elinde olan varsa yardımcı olabilir mi?
Flyderndkk Milenan bugün bir mümessilden duydum ayın 22sinden sonra ilaçlara zam mı ne gelecekmiş. Sanırım depolar vs vermek istemiyor 😒
Milenan Cemrreedemirci 50 tane eczaneye sordum canım gittiğim kliniğin bildiği depolara da sordular yok malesef
Annehayalim Milenan canım bende biraz var tüp bebekten Eylül ayında kullandım tarih sıkıntısı yok ücretsiz kargoya verebilirim sana
Milenan Annehayalim canım çok teşekkür ederim buldum şimdilik onları kullanayım doktorum devam et derse iletişime geçeriz tekrar allah razı olsun 🙏🏻😘
AngryBirds Annehayalim Elinizde estrofem var mı hala? Ücreti karşılığında da alabilirim 3. Denemem ilaç yokluğundan olumsuz sonuç istemiyorum artık 😔
Gamamour AngryBirds Ben de İstanbul / Üsküdar dayım. İş yerim Kadıköy özelden yazılabiliyorsa yazın haberleşelim adres vs konusunda
AngryBirds Gamamour İnstagram ya da cep telefon üzerinden geçsek irtibata burdan özel konuşma biliyorum da 😔
AngryBirds Annehayalim Dönüş için teşekkür ederim, olsun inşallah gönderdiğiniz kişi pozitif almış olur. Bana buradan 2 arkadaş gönderim sağladı. Allah razı olsun onlardan da..
Annehayalim AngryBirds şuan tutundu inşallah darısı başınıza 7 haftalık bebeği rabbim devamında getirsin ara ara lekeleri var 🌸