ElaErdem Mete’m artık kucağımda 💙💙💙 Çok şükürr artık benimde meleğim kucagımda.. Aslında normal doğum tarihimiz 26 ağustos ama en büyük korkum çatı muayenem😂 6 agustosta doktor randevum vardı o gün çatı muayenesi yapılacaktı. Gün yaklaştıkca içime düşen korku... randevuma 1 hafta kala sezaryen olmaya karar verdim. Verdim ama aldı mı bu defa da beni ameliyat korkusu 😂 neyse 16 agustosa sezaryen tarihim belirlendi. Sabah 8 de hastaneye damladım olsunda bitiversin diye zaten korkudan gece uykusu nerdee 😭😭 neyse ben odada bekliyorum daha 10-11 gibi alırlar diye, bi geldiler hadi hazırlan gidiyoruz 😭😭😭 ay ben heyecandan korkudan ağla ağla ağlaa 😀 neyse ameliyathaneye geldik doktorumla karsılastım daha bi heyecanlandım. Damar yolu açtılar tansiyon falan filan... geldi mi sıra spinale 😳 anestezici tek tek anlattı ama kime anlatıyor ben yalvarıyorum canım cok acır ben kendimi atarım bana söylemeden yapmayın resmen 10 dk delirttim insanları 🤤 neyse sonunda kaçış yok dedim derin bi nefes aldım almasına da bu muymuş korktuğum iğne dedim😯 artık bacaklarımı hissetmiyorum. Önüme o yeşil çarşaflı şeyi taktılar. benim için daraldı nefes alamıyorum o hissizlik o kadar değişik bişey ki kendimi bişeyin içinde sıkışıp kalmışım gibi hissettim ve hemen bana bi sakinleştirici. O ara uyumusum. Bi ara birisi karnımı bastırıyordu ona uyandım. Daha sonra saat 9.24 bi cıraklamaa 🤧 oğluşum artık dünyaya merhaba dedi💙 o kadar güzel bi an ki ister normal ister sezaryen allahım isteyen herkese nasip etsin insallah🙏 sonrası malum artık büyüyoruz 😊❤️ Burdan hamile olan annelere tek tavsiyem normal şansınız varsa normal doğum yapın korkmadan. Ben dikişlerimden o kadar çektim ki hala geçmedi ağrılarım herkes de aynı olacak diye bişey yok ama herşeyin normali en iyisi tabi
Seyhan34 ElaErdem dikişlerin iyileştiğinde de sürekli problem yaşıcaksın bende ilkini zorunlu sezeryan yaptım ve şuna ki hamileliğim bana çok ağır geliyor