minnosbirkiz amin çok teşekkür ederim Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin 😊 tabiki bende de olumsuz düşünceler oldu tutar mı tutmaz mi hiçbir hissim yoktu ama sürekli olumlu olması için dua ediyordum tabiki. Burdaki arkadaşlarıma katılıyorum. Ben ve eşimden başka kimse bilmiyor süreci. Ailelerden ayrı şehirde yaşadığımız için süreci yönetmek kolay oldu. Hâlâ ailelerin arkadaşların hiç kimsenin haberi yok. Söylemeyi de düşünmüyoruz. Sadece eşim ve ben biliyoruz. Bu bizim aile planlamamiz. Kimseyi de ilgilendirmiyor zaten. Sonuçta süreci yaşayan etkilenen biziz. Eşin destekse kimsye de ihtiyacın olmuyor. İnan böylesi daha iyi. Ne kadar laf o kadar gerginlik. Transferden sonra sadece iç gün dinlendim. Sonra normal hayatıma devam ettim. Öğretmenim. Nöbet de tuttum kalktım ders de anlattım. 11.gun test yaptım. o zamana kadar ne okudum ne araştırdım. Hep oyalanacak biseyler bulmaya çalıştım. Sağlıklı beslenmeye çalıştım ozel de bişey yapmadım. Yani kısacası nasip de varsa oluyor aslında yoksa da ne yapsak boş. En önemlisi kafanı takmamaya çalış transferden sonra çok düşünme araştırma. On gün sonra öğreneceksin zaten sonucu. Süreç his olarak çok karmaşık yeri gelecek çok umutlu olacaksın yeri gelecek çok umutsuz. Hepsi de çok normal. İnşallah güzel haberi en yakın zamanda almanı dilerim🥰