minikbirii_20 Arkadaşlar dün acilde beta vermiştim 49.6 çıkmıştı bugun doktorum çağırdı farklı hastanede kan verdim 48.4 çıktı hastane farkımıdır yoksa bi sorunmu var 😔
Minigindunyasi minikbirii_20 korkma farkli yerdn kaynaklıdır bide aynı yerde iki gün arayla aynı saatler arasında vermeye cals
Mom545441 minikbirii_20 ya kötü düşünme sağlıksızsa da üzülme olur elbet 🙏🏻 Aynı hastanede bidaha ver istersen
Aslaninannesi01 minikbirii_20 farklı hastanede kan vermişsiniz ya ilk verdiğiniz hastenede yada bugün verdiğimiz yerde tekrar verin doğru bir değerlendirme yapılamaz çünkü cihaz ve referans değerleri değişiyor
Durunbigeldim minikbirii_20 dış gebelik olabilir. hastanenin farklı olmasının alakası olacağını sanmıyorum çünkü 1 saat değil 1 gün sonra vermişsin kanı🙁ama inşallah hastaneden kaynaklıdır hayırlısı olsun
Aslaninannesi01 minikbirii_20 eğer içiniz rahat etmiyorsa dün acilde verdiğiniz yerde bugün aynı saatte tekrar verin yükseliş var mı bakarsnz
FalanFilan minikbirii_20 doktorunuz bir yorum yaptı mı bununla alakalı? Aynı durumdayız benim de tüp bebek ve iki gün önce 57 çıkan sonucum bugün 61 çok üzüldüm neredeyse hiç artış olmamış. Benim doktorum ilacımvırakmamamı ve iki gün sonra testi tekrar etmemi söyledi ama hiç ümidim yok :(