ozdenarda gizem3443 oo durduramicgn bi su gelicek bende cok korkuydm ama tutamiyosn hissetmemen imkansz 😀
tugbaninmucizesi gizem3443 ben bilmiyorum ama diyolarki fosur fosur akiyomus pantolonun pacalarindan falan
Oflugelin gizem3443 cnm balon patlamis gibi dusun anlamama sansin yok pacandan baya akiyo idrardan cok farkli
Humus Oflugelin o an napiosunuz tuvaletemi kosuyosunuz ustunuzu mu degistruosunuz. Yoksa bunalri yaptiktan snra suyu kim temizliyor neler oluyor 😁
Seyhan34 gizem3443 ben 2 çocuğumda her yan yattığımda sürekli tuvaletim geliyordu bir süre sonra sancım oldu ve hastaneye gittiğimde doktorum suyun gelmeye başlamış demişti tabi mecburen sezeryan oldum
Humus Seyhan34 durup onu temizleyecek degiliz. Tabiki dogru hastaneye. Ama insani o an neler nasil bir telas sariyor onu merak ediyor.
DnHazrlklar Benim 39. Haftamda suyum geldi doğumum öyle başladı hamilelik süresince akıntı yaşadım bir sebep bulunamamıştı hep acaba su mu diye düşünmüştüm 24. Haftadan itibaren ama su gelmesi farklı imiş yaşayınca anladım 🙈 gece yatarken altıma kaçırmış gibi oldum birden idrar kaçırdım sandım külodum epey ıslanmıştı sonra lavaboya gittim bir baktım damlıyor bir şeyler yavaş yavaş benim birden boşalmadı ama anlamaman imkansız nerdeyse canım ılık ılık akıyor ve tutamıyorsun zaten doğuma kadar öyle geçti benim yavaş yavaş aktı ama epey ıslatacak kadar