cicekli0 ilk başlarda bende de aynı psikoloji vardı bir de aynı anda etrafımdaki hamile sayıyı 4-5 falan oldu arkadaşlarımın çoğu hamile kaldı. Bakıyorum hafta olarak benden daha küçükler 10 haftalık mesela annem bebeğim aşkım babası canımız şunu çekiyor babası bak çocuğumuz seni istiyor falan triplerine girmiş bu ara ben de 25 haftalık falanım detaylıya girmişim yüzünü görmüşüm allahım diyorum bende mi bir tuhaflık var bu insanlar mı fazla abartıyor bir de düşüğüm var öncesinde ondan da mesela aşırı bir tepkim yoktu herkes şaşırmıştı ama ömrü yokmuş dedim hep ne yapılabilir ki. Şimdi de aynı sağlıklı hayırlı olsun yeter diyorum. Ama emin ol kucağına alınca o his gelir diye düşünüyorum yüzünü görünce kokusunu duyunca.. abartmaya gerek yok olabilir yani belki korkularımız o annelik hissinin önüne geçiyor bu da anne olamayacağız anne gibi hissedemeyecepiz anlamına gelmiyor. Doğum anına odaklanıp korkutuyorum kendimi ben de hep ama sonrası o acılar ağrılar bitince mükemmel birşeyler Başbaşa kalacağız böyle düşün hep tatlım 🥰