Ege-mom Mrb arkadaşlar.bi kaç hafta sonra ikili test yerine nifty yaptırmak istiyorum.nifty testi yaptırmak için ne zaman firmayı aramak gerekiyor.yani bir iki hafta önceden randevu almaya gerek yok değil mi
Aysun1981 Ege-mom ben yaptırdığımda ertesi güne randevu verdiler. zaten sadece kan verdiğiniz için kısa bir işlem oluyor. Ben evime yakın laboratuvarda kan verdim, bazı firmalar eve gelip kan alıyor. Belki bu şekilde isterseniz bekleme olabilir.
litfenama Ege-mom direkt olarak doktorum ayarlamıştı bana. Firmayı aradı ve ertesi gün kan aldılar. Eğer kendiniz halledecekseniz, 1-2 gün önceden arayın mutlaka. Ne olur ne olmaz.
Dfnemira Ege-mom randevu almaya gerek yok sanırım ben firmayı aradığım aynı gün gidip kan vermiştim ama tabiki siz bi kaç gün önce arayın hemde bilgi almış olursunuza
Behiye89 Ege-mom ben eurofins te yaptırdım. Arıyorsunuz ertesi gün için randevu oluşturuluyor. Eve gelip kan alıyorlar 1 tüp. Sizin gitmenize gerek kalmıyor.
Ege-mom Deletedmom455465 bu testi ikili ya da üçlü testin yerine yaptırabiliyorsunuz bazı anomalilerin tespiti icin.daha kesin sonuclar veriyormus
meltemkumsal16 Ege-mom Ben genoks firmasında yaptırdım 13.haftada yaptırdım randevu gerekmiyor sadece hafta içi oluyor cumartesi pazar calismiyorlar. 13.haftada yeterli dna bulamadılar bebekte 16.haftam da yeniden kan verdim sonucu bekliyoruz.
baby22_ Ege-mom evet zaten ikili test saçma sapan bir şey. Kafa karıştırmasın dşye artık hep bu test yapılıyor sorun görülmese bile. Bu yapılınca ikili , üçlü dörtlü yapılmıyor.
meltemkumsal16 Deletedmom455465 hala sonucum çıkmadı ama 13.haftada yeterli dna bulamamislardi 16.haftada yeniden verdim sonucu bekliyoruz bu hafta içinde çıkacakmış insallah 🌺
Der Deletedmom455465 ben 2000 ödedim eşim hekim olduğu için indirim ama 4500 falandı devlette yapılmıyo
Burcutf Deletedmom455465 devlette yapılıyor ama Allah korusun bebekte bir sorun görülürse devletteki doktora durumu anlatıyorsunuz o yönlendiriyorum burda yazanlardan öyle duymuştum.