Ays_cskn Girls evet 5 dakika icinde ciktiysa pozitif kan tahlili ile kesinlestirebilirsiniz gozunuz aydin 😊
benimmdunyamm Girls pozitif idrarı çok mu koydun test buharlasmis sanki canım kan ver bir hayırlı olsun
Girls Karkubra27 adetten önce bazen degerler yukselip yanlis pozitif cikabilir filan demişlerde olabilir mi öyle bisey acaba ? Ben bu hafta adet olacağım günüm gecmedi
Karkubra27 Girls böyle bişey mümkün değil yüksekse en fazla 4 dekan olur hamilelik olmasa çif çizgi olmuyor maalesef hamile olmadan kaç kere test yapmıştım hiç bir çizgi daha belirlemişti
Burcuk53 Benimde böyle çıkmıştı silik çıkmasının sebebi daha çok yeni olmasi hamilesin bence ama emin olmak icin kan tahlili ver tabiki
babymoomss Girls adetim geçince mi test yaptın yada adete kaç gün kala yaptın bende beklemedeyim ondan soruyorum 🌸
Girls babymoomss adetime 5 gün var şuan üç gün önce yapmıştım negatifti bugünde bu şekilde silik gözüktü
EsRA47571 babymoomss benim de şuan 3 gün gecikti ama karın ağrımda var bi kararsızım test alıp yapmaya
Alparslannannesi Girls Bende gecen ay kimyasal geçirdim fakat bu ay umutluydum hat geçen yaptım sabah silik çizgi bariz belliydi 3 gün sonra yaptım negatif çıktı benim anlamadım tabi hala 🤦♀️🤷♀️
Girls EsRA47571 gecikme olduysa bence testte çıkar yapın en azından ona göre planlama yaparsınız yada adetinizi olmayı beklersiniz