Simsim60 Arkadaşlar 18 haftalığım bazı günler günboyu bacak atması oluyor seyirme gibi.neden olur bilen var mı?
Simsim60 Simsim60 sağlıkla ilgili bir post açıyoruz kimse yazmıyor.kaynana görümce elti vs.olsa dökülmüştü herkes.kimsenin bacağı seyirmiyor demekki ilginç!
Pemberuya Simsim60 Bende yeni hamileyim 4 haftalık sanırım henüz. sağ bacağım ağrıyor kasıkla birlikte
Eas Simsim60 Ben gece boyu uyuyamiyorum bu sebepten hamilleikte oluyormus . Surekli bacagımı sallama isteğim oluyor 😒
tomrisinannesii Simsim60 12 haftalığım benimde sağ bacağım seyiriyor canım. Seyirmesine uyanıyorum resmen ama nedenini bilmiyorum
Simsim60 Acaba magnezyum eksikliğinden mi diyorum.doktora sorcam yarın.burda yaşayan var mı çözüm bulan var mı diye merak ettim.teşekkürler arkadaşlar💜
tomrisinannesii Simsim60 magnezyum kalsiyum için takviye alıyorum ben canım pek ondan olmayadabilir bilemedim anlayacağın
Handemir11 Simsim60 15 haftalığım dün benim de bütün gün sürdü sağ bacağım görünür şekilde seyiriyordu biraz sinir bozucu. Magnezyum kullanıyorum haftaya bende doktora sorucam şimdilik tekrar etmiyor ama bakalım