ErenArden Kızlar ikinci oğlum olacak Allah nasip ederse 16.haftamda pipi ultrasonu aldık bir şeyler öreyim siyorum bir yanım ayrıntılıyı bekle diyor 😂
Nebyaa ErenArden bzde 3 defa pipi ultrasonu almamıza rağmen doktor detaylida özellikle bakti bakayım pipi düşmüş mü dedi. Nasıl yani dedim bazılarında düşüyo kız oluyo gibi espri yaptı yani degisebiliyormus
Ceyduygu ErenArden Büyük oğlumu da ikizlerimi de 13. Haftada öğrendim hiç değişmedi erkek bebekte çok yanılma olmuyor grgglde
Nebyaa ErenArden evet kızların ki de anne karnında daha şiş ve büyük oluyormuş o yüzden karistirilabiliyormus
ErenArden Ceyduygu anladım canım değişmez diye düşünüyorum bende ama yine bir şey takılıyor böyle kafama 😊
Naneliayran ErenArden ikili tarama sonucunda erkek denmişti şuan 24 haftalık gebeyim kesin kız bekliyoruz 🤗
ErenArden Naneliayran ikili test erken bir zaman ya benim ki 16 haftalıktı ya belli de olmaz neler okuduk gördük 😂😂
Naneliayran mammaaa33 yo hayır bi kere erkek denildi. Sonraki tüm kontrollerde detaylı dahil kız olduğu anlaşıldı. Bazen kızın organını pipiye benzetebilirler demişti doktorum.
ErenArden elifinilki27 hahah benimde varda işte bir tedirginlik var içimde ayrıntıloya kadar bekle diyor 😂😂
csmaknc ErenArden Hahaha bizde 13. Haftada öğrendik inanamadık doktor pipisini gösterdi bakalım 17. Haftada tekrar gideceğiz 🙂😍
csmaknc ErenArden Biz hazırız 😂🥴 hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter ki cinsiyet çokta önemli değil 🙂
elifinilki27 ErenArden İstersen bekle yine de alışveriş olayını düşünüyorsan genel şeyleri alabilirsin zıbın biberon battaniye bebek arabası vb. şeyler 😇