Svmslbr merhaba arkadaşlar bugün muayene olmaya gittim bebek 6+3 oldu .. doktor gecen haftaya göre kesenin büyüdüğünü söyledi fakat bebeği göremedi haftaya tekrar randevu verdi.. başına gelen var mı acaba?
Ceylin680 Svmslbr ben 7+4 gittim doktor kalp atışını usgde görmedi.vajinal USG ile gördü hatta bana 10 gün kadar geride ama tutunmaya çalışıyor dedi.cok şükür şimdi 29 haftaligiz eksik gününü yakaladı.
Aycskn Svmslbr merhaba aynısını bugün yaşadım bende 6+3 deyim doktorum bana haftaya gel dedi bu haftada göremeye biliriz olabilir dedi içinizi ferah tutun hayırlısı olsun inşallah
Birminikcivciv Svmslbr İnşallah bende bugün gittim göremedim 6+0 Allah’ın izniyle bende salı gidiyorum. İkimizde hayırlı haber alalım. Tüm isteyenlerde inşllah
Arzuanne Sinemphotographyy stres yapmayın 9. Haftaya kadar görülüyor benim 7 de hem bebek hem kalp atışı görüldü o zaman daha 6 mm bir şeymiş
EsraDeniz123 Sinemphotographyy geç döllenme de olmuş olabilir hemen stres yapmayın bende 8.haftada gördüm
EsraDeniz123 Sinemphotographyy Sinemphotographyy 1,2 hafta daha bekleyin derim ben bu süreçte beta degerlerinizin de çok önemi var
Sinemphotographyy EsraDeniz123 eşim de aynı şeyi söylüyor. Doktorun pazartesi gel alalım demesine de şaşırdık açıkcası burada görüyoruz 8. Haftada bebeği gördüklerini. Neden bu kadar olumsuz düşündü diye düşünmeden edemiyorum ☹️
Sinemphotographyy EsraDeniz123 bu arada beta değerim 1500dü o da düşük sanıyorum ama doktor keseyi gördükten sonra betanın önemi yok boşuna baktırma diyor. Hiç bişey anlamadım ☹️
Aycskn Sinemphotographyy yok hayır şu an tahlillerim dahil herşey normal ilerliyo kese boyutu vs çok iyi alttan baksam görürüm ama gerek yok acele etmeyelim dedi
EsraDeniz123 Sinemphotographyy beta değerine göre 4 ya da 5 haftalik gebe oluyorsunuz zaten bilemedim doktorlar daha iyi bilir tabiki ama pazartesi başka doktora görünün bana kalırsa
Sinemphotographyy EsraDeniz123 bir hafta sonra farklı bir doktora gideceğiz zaten. Biz de çok şaşırdık tüm söylenenlere ☹️
Sinemphotographyy Aycskn Aycskn bu doktor farklılıkları çok acayip yaaa. Bana gecen hafta kesen çok iyi büyüyor hiç bir sorun yok diyen kadın bugün pazartesi kürtaja davet ediyor. Kesenin büyümesine göre 6+6 hafta bile olsam erken. Offff düşünmekten başıma agrilar girdi.