Merinovaa Herkeze selaamm.🙆♀️ Sizlerrr de kafeinli,asitli icecekler tüketiyormusunuz ? Ben kola fanta vs öyle şeylerden nefret ederim kahvede kullanmam. Ama REDBULL olunca kendimi tutamayip 3 günde bir arayla içiyorum.
Hayallerim95 Merinovaa iyide en zararlısı redbul ama kafeinli içecekler bile bu kadar zararlı değildir bence içmeyin 😒
NehirinAnnesiii Merinovaa merhaba canım ✋🏻 benim doktorum kahveyi yasakladığı için kahve hic icmiyorum. Kolayi cok severdim ama oda yasak olduğu icin evime almıyorum alirsam biliyorum ki kendimi tutamicam 😂
Klcaysgl Merinovaa en zararlisini içiyorsunuz 🥺 cola yaninda halt etmiş diyebilirim inş bidaha içmezsiniz en azindan bebeğiniz için yapmayin bunu 🙏
Cotanakk Günde bir fincan kahve 3 bardak çay içiyorum bazen daha fazla çay içtiğim de oluyor Kola gibi asitli içecekleri ise hiç içmiyorum gebelikten önce de içmiyordum zaten
Merinovaa Cotanakk Vallahi bende ayni sekilde asitli iceceklerden nefret ederim kolayi ise ömrümde agzima surdugum yok 😆
readytobeamom Kahve haftada 1 canım istemiyor zaten önceden hergün 2 bardak ıcerdım. Çayı da günde 2 büyük kupa içiyorum. normalde 8 içerdim
Merinovaa Klcaysgl Dedigim gibi canim kola falan asitli seyler omrumde ictigim yoktur redbul da dahil ama hamileligimin 6inci ayinda tuketmeye basladim ara sirada iciyyorum
Zynp44 Merinovaa dr kahveyi günde bir bardak çayı 2 bardak kola da bir bardak içebilirsin demişti ama ben kola bağımlısı olarak özellikle 1 aydır falan içiyorum kolayı 2 3 bardak falan belki 4 bardak 28. Haftadayız şuanlık bi sorun yok inşallah da olmaz. Ama enerji içeceği çok daha zararlı bence dr sorun derim
Merinovaa Zynp44 Ayni haftadayiz ben 28+4 haftaligim Dokroruma danismam gerek bu konuyu ama mutlaka zararlıdır
Yesim Merinovaa filtre kahve bağımlısı olan ben 🤷🏼 valla 3 günde bir içiyorum oda 1 çay bardağı çok canım istiyor doktor sıkıntı yok dedi
gizemkrgzl Merinovaa ben kahve hiç icmiyorum asitli falan da binde bir yarım bardak o da sadece çay içiyorum akşamları o da 1 bardak 😂 Redbull içmemeye çalış bence canım
Guzucuk25 Merinovaa günde canım.ne kadar kahve isterse 3.4 çay hiç içmem asitli desen 10 yilj gecti ağzıma sürmem.bi kahvem var ALLAH a şükür 😀
Deletedmom727271 Redbull un içinde kafein kola siyah çay ne ararsan var hepsinden daha zararlı bacım naptın 😂