melisaugtr Bsraszqn canım merhaba. Sanırım yumurtlamandab 1 gün öncesindesin şuan. Bende bu ay ovülasyon testi yaptım senin gibi çıktı ertesi güne iyice koyulaştı
Gulcingezer Bsraszqn yumurtlama oldu olucak benimde bgun yaptim ayni seninki gbi cikti ya yarin daha koyu olur yada yarin aksama dogru catlar bgunu yarini degerlendir mutlaka
Patito__ Bsraszqn cnm yuksek ihtimal bugun catlar en gec yarin diye tahminnediyorum Bugunu ve yarini mutlaka degerlendirin Test yapmaya devam edin siliklesmeye baslayinca tamamdir
OzlmMmmm T çizgisinin c kadar net olması ya da ondan daha koyu olması gerekiyor yumurtlamanın tam gününü anlamak için
Bsraszqn melisaugtr bunu cumartesi günü yaptım pazar günü olan çok silik çıktı bugün daha yapmadım dün silik çıkınca acaba mi dedim
melisaugtr Bsraszqn canım görsel nasıl ekleniyor bilmiyorum bilsem hemen atacağım sana benim testleri
melisaugtr Bsraszqn çok teşekkür ederim gösterdiğiniz için. https://resimyukle.io/r/SmB0XmaCvi Buradan bakabilirsiniz en azından örnek olmuş olur size 🌹
Bsraszqn melisaugtr tesekkur ederim bugün de yaptım o da aşırı silik çıktı bakalim yeniden koyulasacak mi