Zeynep8080 35.haftama girdim düzenli aynı doktora gidiyordum ama doktorum gece sancım olursa gelemeyeceğini söyledi . Normal Doğum sezaryan Epidural Doğum hiçbir fikir de vermedi açıkçası tatmin olmadım son ay da nr kadar mantıklı değiştirmek bilmiyorum
Mervelerce Zeynep8080 özel Balat hastanesi doktor Meltem özben😍 aşırı memnunum hiç bişey sormuyorum her geldiğimde kendi bilgilendiriyo beni her konuda çok naif çok sevimli😍
EbruCnr Zeynep8080 Florya Medicalpark nurgül hanım Florya biruni üni. Hastanesi hazel hanım Özellikle hazel hanım hangi gün hangi saat olursa olsun geliyor ve ek ücrette almıyor. Çok iyi bi doktor. Ben spinal sezaryen oldum kendisinde çok memnun kaldım.
MeryemKurtul Saçmalamış !!! Madem öyle baştan size söyleyebilirdi . Makina mı bu çocuk ayar verilsin de gündüz gelsin 😖🤨😒 sayılı gün olsa bile değişebilirsiniz Doktoru sıkıntı olmaz . Genel durumunuzu bilemiyorum ama Florance Gayrettepe Bülent Faka çok iyi doktordur . 🙏💪🏻
Basakgunay Nerede oturuyorsun bilmiyorum canım ama ben Şişli memorial Altuğ Semiz ‘e gidiyorum ve çok memnunum aşırı ilgili doktorum tavsiye ederim
hgcucuk Kagithane ozel derindere hastanesi sezeryan 3 normal 2 bin youtubeda riza efendi karaca yazarsaniz cikar benim foktorum ve cok memnunum ❤️
mug7573 hgcucuk ne zamandır bu doktora devam ediyorsunuz acaba? Evime yakın olduğu için derindere bana da mantıklı geliyor ama şimdiki doktorumdan da memnunum. Hiç kafamı karıştırmasam mı bir denesem mi bilemiyorum.
hgcucuk mug7573 2 3 aydir gidiyorum bi cok ozel hastane degistirdim suanda asiri memnunum once allah a sonra riza beye emanetiz oglumla
burcuakbasss Kesinlikle ve kesinlikle Türkan Mutafoğlu, özel kliniği bulunmakta Avcılarda. Doğum için Avcılar Hospital ile çalışıyor 👍🏻 32+2 haftalık hamileyim memnunum
Yesimmm93 Zeynep8080 ben çok doktor degıstırdım canım en iyisi Meriç bey insgram hesabıda var ordanda bakabilirsin
Sedna Mehmet ali mungan. Okmeydanında oturuyorsan eğer Mehmet hoca istanbul cerrahide oluyor orayı önerebilirim. Daha uygun bi yer istersen küçükköy özel başarı hastanesine de gidiyor kendisi. İnanılmaz ilgili abi gibi baba gibi arkadaş gibi, tanımanızı isterim 🌱