Canbebek Kizlar merhaba 35 haftalik hamileyim . Kucukcekmece tarafina tasinmak zorunda kaldik ve eski doktorumdan bayagi uzaklastim. Bu civarlarda onerdiginiz doktorlar varsa yardimci olma imkaniniz var mi. Ozellikle icimin rahat etmesi icin gece gelen drlar da olabilir
NekwaSultan Canbebek sefaköy rumeli hastanesi nilgün hunca normal doğum yanlisi harika biri. Yalniz o hastanede kimse gece gelmiyor. Zaten gece gelen dr.da pek nadir Bağcılar safa hastanesi betül yazıcı da doğumumu yaptım çok tatli isinin ehli
Hulyauygur Merhaba Batı Bahat hastanesi Ali Çelik’i tavsiye ederim çok ilgili ve yaklaşımı iyi eminim memnun kalırsınız
Canbebek Hulyauygur normal dogum yanlisi bir doktor mu canim. Biliyosun bazi doktorlar herhangi bi sebep yokken bile bahaneler uydurup sezeryani tercih edebiliyorlar
CenkNazDgn Florya biruni üniversite hastanesi hazel çağın kuzeyi tavsiye ederim çok sıcak kanlı, zorunlu olmadığı sürece sezeryan yapmayan birisi. Ve gece de geliyor. Normal Doğum yaptım 9 gün önce bütün çalışanlar olsun ebeler hemşireler herkes güler yüzlü sıcak kanlı seninle çok güzel ilgileniyorlar.
NekwaSultan Canbebek rica ederim inşallah memnun kalirsin canim Rumelideki bütün kadın doğumvulardan cevrem memnun bilgin olsun