SArslntrk Merhaba, 29 haftalık hamileyim. 2 sefer kanama oldum. Bebekte doğum pozisyonuna dönmüş. Progestan kullandırmaya başladı doktorum. Bu süreçte olup vaktinde doğuran oldu mu? Erken doğum riski var.
Gizmo90 SArslntrk doğum pozisyonu dediğin baş aşağı ise benim 26 dan beri başı aşağıda ya hep ultrasonda ona denk geldim bilmiyorum şu an 35+0 geçen hafta yine başaşağı idi
Nefesuraz SArslntrk benimde aynı zamanda kanama geldi 2 kez 29 hastalıktım simdi 32 bitti ama ilk bebegim de de 30 da kanama geldi 34 de doğum yaptım nisan olarak geliyor o kanama zaten erken doğum oldu bemde bu posta beklim kanama gelince gec yapan var mi die
SArslntrk Gizmo90 35 haftalık ne güzel bebeğiniz kaç kilo? Benim şuan 1285 kilosu. Birde acaba döner mi değişir mi baş aşağı duruşu onu merak ediyorum
SArslntrk Nefesuraz bende merak ediyorum kanaması olupta geç doğum yapan var mı. Bebeğin kilosu 2 kilocuk olsa belki bu kadar takmam ama şuan 1285 kilosu azıcık daha büyüse öyle doğsa kuzum 😢
Gizmo90 SArslntrk 2600 civarı canım gebelik şekeri var o yüzden biraz önden gidiyor 😔dinlen güzelce canım plesantan aşağıda falan olabilir mi bir şey dedi mi doktor ?
Nefesuraz SArslntrk buyur buyur insallaj nisan geldikten sonra 1 ayı bulabiliyor doğum insallah oylw olur seninde benim ilk doğumda oyle olmuştu şimdi gene 30 haftalik geldi bekliyorum.
SArslntrk Gizmo90 şeker yüklemesinde mi çıktı yoksa belirtiniz varmıydı? Ben şeker yüklemesi yaptırmadım ondan soruyorum. Geçen hafta kanamam olunca acil başka doktora gitmek zoruna kaldım oda plasentan önde bebekte üzerinde ondan kanama oluyor dedi. Ancak cumartesi kendi doktoruma gittim hem alttan hem üstten muayene etti böyle bişey yok plasenta farklı yerde bebek baş aşağıda dönmüş herşeyin normal görünüyor sadece rahim ağzı uzunluğun sınırda dedi. Mesela oda daha 1 ay öncesinde kadar çok normaldi acaba git gide sınırı geçer mi erken doğum mu olacak çok korkuyorum😢
Gizmo90 SArslntrk hiç bir belirtim yoktu ailemde şeker hastalığı hiç yok , suyum normal hatta ben inanmadım şekerim olduğuna 😂😂😂
SArslntrk Gizmo90 geçmiş olsun inşallah doğumdan sonra normale döner annemde hamileyken şekeri çıkmıştı sonda düzeldi bebeğede geçmemişti.
Gizmo90 Sen olabildiğince dinlen kuzum ayaklarını yukarı dik ağır sakın kaldırma uzanma bir yere içini ferah tut sınırda demiş
Gizmo90 SArslntrk şu an diyet ile kontrol altında çok şükür inşallah devamlı olmaz ya 😔 şanslı olurum umarım annen gibi 💕
SArslntrk Gizmo90 annem diyetinden hiç şaşmadı nefsine uymadı sende öyle yaparsan herşey güzel olur inşallah içini ferah tut 😌
Gizmo90 SArslntrk normal mi doğum yaptı yoksa sezaryen mi ? Uyuyorum %90 bazen ufak kaçamaklarım oluyor ama çok değil