Sgnn di-ma benim değişti canım emin olmadan kaptırmayın kendinizi. Doktorum %96 yanılmam diyordu. Şimdi oğlum olacak inşallah
Birgul di-ma bana da 11. Hafta da erkek gibi demişti 13. Hafta da kız dedi☺️ Bu haftalarda söyleyince değişiyor ya
Esraacvz di-ma ben 36. Haftama kadar kız sanıyordum bütün hazırlığımi yapmıştım başka doktora gittim sonra erkek çıktı
eezgitturk di-ma 11de erkek dedi bak Buda pipisi dedi😂 ama hep derdi doktorum bu haftalar net değildir hemen hazırlıklara başlama. Taaa 20.hafta detaylı ultrasona kadar göstermiyordu bebişim 😂 kızım oluyor şükürler olsunki🥳😂
Btl7 Birgul son durum ne oldu aynısını bende yaşadım şuan 😵💫 hiç cinsiyeti merak etmezdim böyle kargaşa olunca iyice meraklandım 😅
gamzeozer16 14 hafta tam netmidir acaba cinsiyeti için ☺️ İlk gebeliğimde 11 haftamda erkek dendi değişmedi hiç detaylıya kadarda sormuştum degişmedide🥰 bakalım yarın 14 haftalıgım gidicem cinsiyetini öğrenirmiyim 😘 ögrensemde değişirmi
Beymin di-ma banada 13 te kıza benziyor dendi 16 da kendini kapattı yorum yapamadı doktorum. Detaylıda inşallah öğreneceğim :) ama bende ister istemez kıza alıştırdımm 😍
Simsim60 di-ma banada 12+5 de kıza benziyor dedi.sonra göstermedi 17.haftada öğrendik kız değişmedi 🌸🤲🏻🥰