Rbtnc Dr gittim kese normal ama bebiş keseye göre daha küçük ve kese aşağıda dedi bir sıkıntı olur mu bu şekilde olan var mı 10gün içinde belli olur dedi 😒😒
Elfs Rbtnc keseye göre küçük olması da çok iyi değildir herhalde ama dediği gibi bir sonraki kontrolde belli olur belki toparlar sağlıklı olsun inşallah 🙏
Rbtnc Elfs Amin inşallah 🤲 ama zaten 12 ocak bebeği dedi çokta büyük olmaz dedi kalp atışı var çok şükür 🤲🏻 ama kanamam oluyor kahve renginde o yüzden kalkma yar dedi iğne verdi progestan tekrar olursa iğne taptırcakmışım
Elfs Rbtnc Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı şekilde tutunur stres yapmayın her şey olacağı gibi oluyor kolay değil ama siz sakin olun hayırlısı olsun 🙏
Tombikis96 08529676 onu bana da söyledi doktor ultrasonda 6+4 olarak gözüküyor kese var ama benek gözükmüyor şimdilik dedi canım moral bozma inşallah hayırlısı olur
Sare19 08529676 bende 6+ 4 de gittim 5+6 ya uyumlu kese var bebek yok dedi iki hafta sonra gel netleşir dedi varsa kalp atışı çıkar dedi isterseniz sizde biraz bekleyip gidin
678b Benim kesem de aşağıdaymış. Bebeği görmedim kalp atışını duymadım ama doktor görünmesi gerekirdi bu zamana kadar falan demedi küçük daha dedi. Ama kesenin aşağıda olması riskmiş 😔 6+2 idi doktora gittiğim gün. 1 hafta sonda tekrar gel dedi
Rbtnc Sare19 evet bnde 6+4 düm şükür benim kese ve kalp atışı var sadece bebek aşağıda ve keseye göre minik azcık ozamn hayırlısı ile gelişir