Seda09 Hayalcinar ah keşke bende 3 kere kalksam 37.haftadayız suyum fazla inanın 6 dan fazla kalkıyorum bazen 🙄 Artık tutamıyorum bile öyle söyleyim
Kubra_elif_ahmet Hayalcinar Eğer sabah ev temizleyip yorulmadıysam gece 5 6 kere tuvalete gidiyorum. Yorgunsam bi 2de bide sabah 6 da gidiyorum 😂
cgnduru Hayalcinar en azından tuvalete gidene kadar tutuyosunuz daha 10 haftalık dün gece klozet başında hem kustum hem ağladım hem üstüme başıma işedim valla 😀 😀
suadeeee Doğumdan sonra o kadar azalıyo ki ben diyorum içim ne kadar genişmiş su içiyorum içiyorum iki dkda bir gitmiyorum 😆
hunilimom Hayalcinar normal hayatımda da en az 5 kez kalkarım 😂😂 suan daha yeni o yüzden geceleri 3 defa oluyor
Kubra_elif_ahmet Hayalcinar 😂 😂 😂 😂 Yaa o birazda alışkanlık haline geliyor sanırım istemesem de saati gelince gözüm açılıyor bende daha iyi uyurum diye gidip geliyorum 🤣🤣
Deletedmom727271 Şuanki hamileliğimde en fazla 5 defa kalktım da ilk oğlumda hamileliğimde bir gece sabaha kadar saymıştım 14 defa kalmıştım uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu şarkısı geldi aklıma sabah sabah 😂😂😂