Ummi 29 hafta olduk oglum kipir kıpır hic uyutmuyooo ne saga yatabliorm ne sola saga yatım dedim oyle bi tekmemi artk yumrukmu attiki ödüm koptu yerimden firladim 😂😁 rahatszmi ettim die dsunuorm uykuszluktn basima agri grio dik bi şekilde yatiyorm basima yastik koyup sola yatiyodm orayada yatamiyorm cok agrio baski yapio hele çatım oyle bi agrioki yatip kalkarken inliyorum resmen son haftalrda ne yapcaź bu haftada boyle olduysak 😣
Semakacan Ummi 37 haftalık bide beni düşün bunlar yetmiyormuş gibi bide sıcakla uğraşıyoruz biktimmmm 😑
Semakacan Ummi amin canım amin şükür sonlara geldik artık 😊 Allah'ım tek nefeste kurtarsın herkesi inşallah
Beratalpinannesii Bende şuan sıcaktan uyuamıyorum terin suyun içinde kalıyorum açık yattığım halde her gece böyle sabredicez artık 😄
esrmhmt Beratalpinannesii sıcakmış bebek vurmasıymış bunlarıda ben geçtim kaşıntıdan uyuyamıyorum, kurdeşenmi ne oldum 🤷♀️🙄
Zulal09 esrmhmt Bende şuan ayaklarımın kaşıntısından çığlık atmak üzereyim 🤦🏼♀️ Gözümden uyku akıyo ama yok yok uyuyamıyorum 😢 kalktım oturuyorum şuan yatıpta uyuyamamak çok sinir bozucu 😑
Haticekubraninannesi esrmhmt aynısı bende de var Hem ayaklarımın altı hem ellerimin ayasi çok kaşınıyor
esrmhmt Haticekubraninannesi benim kaşınan yerlerim su toplar gibi oluyor doktora çarşamba gidince sorucam bir hastalık var sanırım🤦♀️
Haticekubraninannesi esrmhmt yok benim öyle olmuyo az önce doktoruma sordum eğer bütün vücudunda oluyorsa karaciğer yaglanmasi olabilir dedi bir ilaç dedi bunu kullan dedi