AnnelikHayali Ekilemradahuc bana da 13. Ve 14. Haftalarda kız gibi dedi doktorum. 15’te erkek olduğu kesinleşti.
Minnosbaby Ekilemradahuc kızıma erkeğe benziyor demişti doktorum kız olduğunu öğrendim şimdi de kıza benziyor dedi 2 3 haftaya belli olur canım kız mı erkek mi olduğu yanılma payları oluyor tabiki 😊
AnnelikHayali Ekilemradahuc kendini bir cinsiyete adapte etme canım. Sonradan duygu karmaşası yaşarsın. Hala sanki her iki cinsiyette olabilir gibi düşün. Sonraki kontrolde netleşir. 😊
Lulikli Ekilemradahuc benim 😊 11+3 kıza benziyor olabilir 15+3 erkek kesin 😀 doktor bir şey dediyse bence hazırlanma kesin demeden. Çünkü biz kesin demesine rağmen 15+3te detaylıya kadar acaba mı dedik bu yüzden
Seymanurrrr Ekilemradahuc beenn😂 ilk kız dendi hatta balon felan patlattık doktorumla bir hafta sonra gel netleştirelim dedi 1 hafta sonra gittik bu seferde erkek dedi 1 hafta sonra tekrar cagardı bu sefer kesin ve net erkek dedi
Aryaece17 di-ma bende öyle olmuştum alışveriş de yapmıştım .ama üzülmedim sonra da sağlıklı olsun da 😍
aynurcan Ekilemradahuc keşke öyle olsa bi kizim var ikinciye hanileyim buda kiza benziyor dedi doktorum bakalim artik🙏
Mevludedamgaci Ekilemradahuc bana 12. Haftada kıza benziyor dedi . 16 . Haftada erkek olduğunu öğrendik 🥰