Sevdapl Seliinnn duş aldınız mı? Duştan sonra geliyor genelde. Bir de pompa uyarın göğüslerinizi. Biz kardeşiminkini öyle getirdik.
gzdeozss Seliinnn sıcak bir duş alın duş sırasında masaj yapın güzelce bol bol su için Rezene sütlaç baklava yeşillik bunlar çok güzel süt yapıyor ama en güzeli bol bol emzirmek sütüm yok diye düşünmeyin siz yinede her göğsünüzü en az 20 dk emrizin ne kadar çok emerse o kadar çabuk ve çok sütünüz gelir
Mrv135 Seliinnn Dinlenemediyseniz biraz uyumaya çalışın yanınızda birisi varsa o da bebekle ilgilensin o arada. Sonra sıcak bir duş alıp duşta masaj yapın ve öyle deneyin.
Seliinnn gzdeozss duş aldım sıvı tüketiyorum tatlı yiyorum ama yok Bebek emiyor gelmeyince ağlıyor bırakıyor emziremiyorum direk süt ağzına gelsin istiyor
gzdeozss Seliinnn o zaman pompayla çekip göğüs uçlarını uyaracaksnz bir de dinlenin uyuyun o da çok önemli stres yapmayın
Lulemom Seliinnn benimde 1 hafta sonra geldi. Bolca dereotu ye. Bide rezene ve ısırganotu tohumunh demle iç
Canfideee Sitres yapma cnm sitres yaparsan gelmez bebeği sürekli emzir bebek emmiyorsa pompa yardımıyla dene goguslerini sıcak su ile masaj yap ve yemek ogunlerini aksatma bol bol su için bende doğum etmiş biri olarak söylemek istedim