Arzukeskin Derininannesi201 İlk hamileliğimde türk kahvesini kaşıkla yiyordum ve çift çekilmiş en acı olanını dayanamıyordum.ikinci hamileligim surekli biseyler aserdiigim için en tuhafı ne bilemedim bu ara.Tatliyla acıyı eksiyi bir arada yemek gbi tuhaf şeyler 😃😃😃
2bebekannesi_ Derininannesi201 Esim çöp poşetini çilek kokulu almış gelip gidip kokluyorum yemiş kadar oldum
Tgbpoyraz Derininannesi201 içki içen biri değilim tadına bakmıştım sadece şampanyanın balayındayken ilk hamileliğimde deli gibi şampanya içmek istedim ikinci hamileliğim bu bu seferde rakı aşerdim 😂😂😂😂
Hlycngz Mothersbaby aynı durumdayım hiçbir şey yemek istemiyorum🤢 ne yesem hazmedemiyorum zorla cok az besleniyorum bitsin artıkkk😩
mercimegin_annesiii Rabiaseher canım sanırım bi sayfada vardı bi bak istersen aşeriyorum.net instagramdan bak bakam. Bende çok istemiştim bi pazarcı getirtmişti 3 tane yedim öylelikle
Ikra_73 Ayyy ben sabun aşeriyorımm kokladıkca yiyesim geliyor azcık yiyorumda :)) bak aklıma geldi yine gidip yiyecem kullanılmamıs yiyom :)))
Yamukprenses İlk hamileliğim de buz aşermiştim😄 abimler eşim hep dalga geçiyorlardı. Çocuğu hasta edicen diyolardı. Valla kütür kütür deli gibi buz yiyodum. Bakalım şimdi ki nasıl olucak zamanla görücez 😁