gunes1234 Derininannesi201 fazla kansızlık yapıyor yarın kan takviyesi yapılıcak tavsiye etmiyorum :)
Esratatar73- Mothersbaby benim de ilk gebeliğim daha on haftalık oldu sizinle aynı sıkıntıları çekiyorum yiyebildiğim bi kraker birde haşlanmış patates kadın doğum uzmanı normal olduğunu söyledi ama açlıktan ölüyorum hiç kuvvetim kalmadı
Anneyimmmmm5 Berrakberfu biliyorum ama kredi kartı veya hesap kartı istiyorlar bende ikiside yok keşke çıkarta bilsem aslında papara kart diye bisey var onu nasıl yapacağımı bilmiyorum bilen var mı aranızda
Gny18 Gamze_yassar bende öyleydim hatta eşim şey diyordu sen psikolojik hamile misin acaba hic bir belirti yok ne bulanti ne aşerme ne halsizlik. Şimdi 2 ci çocuğuma hamileyim butun belirtiler var 🤦🏻♀️
tomrisinannesii Derininannesi201 çileği bala daldırıp daldırıp yedim😂 gecenin köründe karpuz aşerdim Şubat ayında 😂 sağolsun bi manav satıyormuş eşim tüm şehrin manavlarını arayıp sevgililer günü hediyesi olarak getirdi😂 bugün en son toz şekeri kaşıkla yedim at gibi🙈😂
Fatos000 Derininannesi201 canım deli gibi tütün çekmişti dayanamayıp çiğnedim innailmaz acıydı Allah’tan yutmadan çıkarabilen😂😅
Fatmakmlk Anneyimmmmm5 yaaaa kıyamam tanıdığınız birinden rica edin sizde elden parasını verin bide böyle fikir verim o zaman inşallah bu işe yarar🤗
Imasleeper Tuhaf değil ama kısır istiyorum doya doya tabak tabak gömmek istiyorum şimdi yiyemiyorum midem yanıyo tek kaşıkla :(
2105_iyiki Gamze_yassar bnmde ilk hamileliğim 32.haftadaym bnde pek aşermedm bi kere annemin yaptığı bişeyi canım çok istedi o kadar 😌
Hlt-seyma21 Gamze_yassar bende hiç aşermiyorum derdim 29 hafta bitecek ilk defa canım dün çilek çekti gece 2 de allahtan getir var 😂
Ebbelif İlk acı badem kurabiyesi çekti canım Gaziantep’te yoktu evde yaptık komşumla Sonra İzmir lokması çekti Bi gün lolipop çekti 😄 Çıtır kabak tatlısıda çekmişti 😄
Derininannesi201 Ysmndnz sushi de zararlı diyolar varmı bi bilgin peki bende yemek istedim ama eşim izin vermemişti zararlı diye :(