Kbra1937 Derininannesi201 içli köfte ile peynirli ekmek yedim 😀😀 çok saçma ama çok güzel gidiyordu yerken
Derininannesi201 Sema97 hahaha gerçekten çok güzel oluyo hamileyken Çinliler gibi hissediyorum onların bile midesi benim mideme göre daha iyidir 😂😂
Sema97 Kışın karpuz istedi, şuan kiraz istiyor. Her akşam çiğköfte istiyor hep yemiyorum ama. Çok ilginç bi şey olmadı şu ana kadar 😂
Beyzan738 Derininannesi201 ayni anda cikolata ve tuzlu eksi seyler yemistm ust üstüne 😁😁😁normalde bulandirici olur ama ole bi istahla ilk 5 6 ay öyleydim suan gecti normal aseriyorum 😁😁😁😁🧿
ebru2871 Derininannesi201 acılı cips ve limonlu kuş lokumunu birlikte yiyodum ilk zamanlar şimdi ekşi yüz canımız çekiyor
tazeannecik1 Derininannesi201 Benim yemek değil, banyomuzun kokusu 😂 delircem kokuya ya misafirliğe gitsem hemen eve gelip koklamak istiyorum hemen 😂😂
Derininannesi201 pelinnur çok tuhaf değil mi benim de ilk canım arabanın üzerinde tozlar oluyo ya parmağımı sürüp yemek istemiştim ne ilginç 😂😂😂🤣
Yesim96 Ceydaturan Ayy bende öyle normalde çikolata bile yiyemezdim şimdi kaşık kaşık ekmeğe sürülen çikolata yiyorm tereyağ bal yiyorm😂
linsmea Derininannesi201 benim canım köz patlıcanlı yumurta çekti 😂 daha önce yemediğim bir şeydi internetten bulup yaptım. 😂😂