Nurakin077 Deletedmom10846 canım isimler çok güzel ama ikisi önerinde ki isimde yan yana güzel durmamış bence tek isim koy çağan çok güzel mesela
Bellabells Deletedmom10846 oğlumun adı Çağan Hamza çok severek verdiğimiz bir isim.ama çağan ismi telaffuzu zor benden söylemesi
Unlukacar Bence tek çağanda olabilir benimde 1 oğlum var ismi Çınar 2. Gebeliğim eğer erkek olursa çağan koyacağız
Deletedmom10846 Nurakin077 çağan a uyumlu ikinci isim çok zor😔 bulamıyorum malesef. Tek çağan istemiyorum malesef
starmom Deletedmom10846 çağan’ın yanına uyumlu isim çok zor çağan han daha hoş ama ali çağan önerisinde bulunmak isterim 😊
asel35ece Deletedmom10846 çağan ege olabilir çağan aras olabilir kusura bakmayın ama yazdığınız iki ismi de çok uyduramadim ben çağanla tabii ki sizin kararınız önemli olan
Deletedmom10846 Damla25 evet ilk isim kullanılıyor ama büyük oğlum çift isimli o yüzden çift kullanmak istiyorum
Usnac1995 Arkadaşa katılıyorum Çağan ali olabilir. Senin önerdiğin ikiside kötü bence telaffuzu çok garip geliyor