sunaolmez minikbebegim19 Kocam evde yok nöbetçi uyuyamıyorum bende tekim korkuyorum dua edermisiniz 🥺😭
Cansuada24 minikbebegim19 35+2 artık şişirmedigi yeri kalmıyor cocugumun heralde can acıtıyor elim sürekli karnımda ovuyorum düzelsn diye uyumqk istiyorum ama bırakmıyorr ay bi dogursaydım hayırlısıyla 😵💫🤦♀️
Pptya minikbebegim19 uyku mu oda neydi kiii 🥺 sat a göre 33+3 uz henüz uykular haram sağa toplanıyoruz sürekli karinda sertleşme mide yanması 🤦🏼♀️
minikbebegim19 Clementinee ben uyuyorum sıkıntı yokta ah vah diye diye uyuyorum arada kalkıp wc gidip yine uyuyordum bu sefer hiç uyumadım beehh
minikbebegim19 sunaolmez ben korktuğum zaman telefonun flashını yakıp uyurdum canım korkma güzel şeyler düşün
uckedibirbebek Hatırlayan varsa lütfen bana da anlatsın. Sağa yatsam olmuyor sola yatsam olmuyor sırt üstü hiç olmuyor. Bir de sağ kaburgamın altına toplandı. Ah bi doğursam
minikbebegim19 uckedibirbebek amaninn kaç haftaydınn bende az önce böyle bişey hissettim dirsek miydi diz miydi artık bilemedim 🥱😂
uckedibirbebek minikbebegim19 37. Haftadayım. Gündüz sakin sakin yatıyor gece nereye gireceğini şaşırıyor 🤦🏻♀️
minikbebegim19 Cansuada24 ben ayakta fazla durdum ondan herhalde kalça ve ayak ağrım onun ceremesini çekiyorum şuan veee sabah randevum var uyanablrm inşallah
minikbebegim19 Pptya mide yanması için şuurp almadın mı ben yana yana uyumaya çalışıyordum şuruptan sonra rahatladm
Pptya minikbebegim19 sürekli yanma olmuyordu aslında yedigm bişey dokundu sanırım bu gece tuttu 🤦🏼♀️
Cansuada24 minikbebegim19 o bende de oluyor ayakta uzun durdum mu temizligi dinlenmeden yaptım mı gece felaket oluyor benim icin kalca kemigim cıkıcak gibi oluyor ve aşırı bel agrım oluyor 🤦♀️🤦♀️ Ay allah kolay dogumlar nasip etsin hic prenses gibi hamile sürecim olmadı hep bildim bileli kalca bel agrısı yaşadım
Gizos444 Bende 35+4 04.38 an itibariyle uykum var ama aram ağriyo ve surekli çişim geloyo uyuyamıyorumm
Beybisininannesi minikbebegim19 hayat enerjim kalmadı. 1saat uykuyabilene helal olsun yetmiyor bide elimiz ayağımız ödem oldu 🥺