Tugceulusoy Birinci bayram günü oldu ama oğlumla ilgilenmekten yazamadım kızlar😊 Daha erken diye düşüyorduk kimsenin aklında yoktu sabah kalktık kahvaltı ettik kurbanı kesecek adamı bekliyoruz ben Evi süpürdüm çamaşırlarımı topladım serdim birden ılık ılık bişeyler gelmeye başladı lavaboya girdim elime sanki balon patladı boşaldı su ama ben hala anlamadım su olduğunu kimseye bişey demiyorum hafif hafif de sancım var neyse saat 2 oldu su gelme bitti kendi kendime eğer bu suysa doktora gitmem gerek dedim bebeğe zararı olmasın diye ama sancım da yok biraz bekliyim diyorum 4e kadar bekledim duş aldım temizliğimi yaptım hafif hafif sancılarım başladı ilk görümceme söyledim sonra eşime söyledim kayınvalidem hemen gidin dedi hastane de bir saat uzaklıkta giderken sancılarım sıklaştı hastaneye vardık ebe muayene etti 8 cm açıklık Doğum başlamış dedi ben şok oldum hemen doktoru aradı bende annemi kardeşimi aradım geldiler bebek yukarıdaymış biraz suni sancı verdiler bir saat sancı çektim bebek inmedi açıklık tam oldu doktorum geldi çatala çıktım doktorum çok tatlı bir kadındı zaten beni çok iyi motive etti ama bebek yukardaydı çok uğraştık çok yoruldum ebe bastırdıkça nefes alamıyorum diye bağırdım oda bağırma ıkın dedi çok yoruldum ara verdik 10 dakika sonra tekrar başladık ebe ittirdi ben ıkındım bebek bir türlü inmedi dayanamıyorum yapamıyorum dedikçe doktorum sağolsın bu kadar acıdan sonra sezeryan mı olmak istiyorsun hadi yapıcaz diye diye hadi geldi bu son dedi o yorgunlukla bi ıkındım bebeğim geldi o an dünyalar benim oldu diyebilirim o kadar rahatladım ki bebeğimi kucağıma verdiklerinde bütün acılarımı unuttum ❤️ İçimde dikişim vardı dikerken çok acıdı kızlar korkutmak gibi olmasın da ama dışta 3 dikiş var 😊 doğumhaneden çıktığımda herkes beni bekliyordu eşim görümcelerim annem babam kız kardeşim erkek kardeşim kayınvalidem kayınbabam çok güzel bi duygu ve kızlar gerçekten normal Doğum gibisi yok bebeğimle kimse yokken ilgileniyorum hemen toparladım 😊 biraz uzun oldu kusura bakmayın Allah herkese sağsalim doğurmayı nasip etsin 🙏🏻
deletedmom503 Tugceulusoy Ohh maşallah kuveze de girmemis anladigim kadariyla aman cok sukur rabbik saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin hayirli olsun insallah darisi başıma🙋♀️🤗
Tosbik Tugceulusoy cnm hayirli ugurlu olsn bebegin 😍 Aklima bsy takildi. Dikerken acıdı demissin. Uyuşturmadilar mi?