Anne1010 14+0 den selamlar biz uykusuzluğa çok erken başlamışız o zaman. Bel ağrısı,grip, kasık ağrısı diyen hesabı biz çürüğe çıkmışız. 😂
hilalmevsim_3467 Perilisa 36+1 den selam kızlar uykular haram oldu… Baş ağrısı var bu gece nedense birde huzursuz bacak sendromu yaşıyorum bitane parol içtim 1 saat oldu ama hala geçmedi… Şu son 2 hafta geçeydi hayırlısıyla 😒
Fatoo33 hilalmevsim_3467 huzursuz bacak sendromu bendede var iğrenç bişey zaten sabah 4-5 anca uyuyorum derken tam uykuya dalcam pat geri kalk berbat bişey ya
hilalmevsim_3467 Fatoo33 Ahhhh ah deli olcam 😬 Allah kolaylık versin cümlemize inşallah uyumak istiyorum artık
Fatoo33 hilalmevsim_3467 amin amin hem kolaylık versin hemde o uyku anında sabır versin ☺️ Şuan sıkıntı yok ama iyice uyku bastırınca ağlamak istiyorum uyumak istiyorum diye 😂
Ceylin680 Perilisa benim doğum korkum yok bu 2.gebelik ne olcak biliyorum ama bende bazen tekmelerden bazen yalancı kasilmadan ayaktayım.uykusuz günlere devam daha hafta 29
Ebru_3804 34 ten hello ya sanki biri üstüme oturmuş nefes alamıyorum yan yatamıyorum belim sırtım kasıklarım bacaklarım başım çok ağrıyor midemde ejderhalar kavga ediyor hep ateş püskürtüyolar gözlerim uykuya hasret sıpa içerde halay başı sanki boyna tepiniyor lavaboyuda hiç saymıyorum neredeyse ordayatacam o derece ay birden kendime acıdım ya meyer ne dertliymişim ya 😃
Cerennntn Anneyimmmmm5 ay vala hamile olmadan once ne kah. Ne yemek günde 1 ogun yemek yerdim smdi saat başı yemek yer olduk mutfakdan ckmiyorum ya 😅 kac kilo aldin sende😅😅
Anneyimmmmm5 Cerennntn evet öyle oldu ya 49 kiloyla hamile kaldım geçen hafta 61 kiloydum 28 hafta gebeliğin