Eda5358 Uygun fiyatlı anne yanı ve bebek arabası arayışındayım önerisi olan anneler yardımcı olursa çok sevinirim. Bebek arabası için travel sistem düşünüyoruz fakat hem seçenekler çok fazla hemde fiyat aralığı. Her ikisi içinde önerilerinize açığım🙏🏻🤦🏻♀️😊
Smyye1B Eda5358 Beşiği park yatak olarak düşünürsen civilde güzel indirimler. Ben bebek arabamı baby care BC-35 titan safe trio aldım özelliklerini çok beğendim tek elle kapanma taşıma kapasitesi ağırlığı felan baya beğendim. 1300tlye almıştım tabii 2 ayda fiyatı epeybi artmış…
gunannesiii Eda5358 anne yanı park yatak için elele nin sitesine bakabilirsiniz yatak hediyeli ve indirimdeydi her modeli biz lucca modelini aldık sorunsuz geldi, gayet güzel henüz kullanmadık tabi ama 😊
Asyaaa35 Eda5358 araba olarak sunny baby ryan marka travel setini aldım gecen hafta babymall magazasından indirimliydi 1500tlye aldım gayet hafif ve kolay katlanır fiyatıda çok uygun anne yanı olarakta kademeli sepet beşik istiyordum e bebekte 1000tlydi biraz araştırma yaptım ve letgodan hiç kullanılmamış cok uygun fiyatlı buldum ve onu aldım 500tlye
minikdefnemm gunannesiii bende baktım şimdi hepsi güzel gerçekten bişey sorucam sizin aldığınız model anne yanı olarakta kullanılıyor mu
gunannesiii minikdefnemm evet kullanılıyor. kurulum videolarına falan bakın isterseniz orda anne yanı olan halini de gösteriyorlar
linsmea minikdefnemm olmuyo canım yatak kademesi var ama yandan açılmıyor. Bu kenarları bombeli modellerin hiçbirinde anne yanı özelliği yok uzanıp içinden alman gerekiyo maalesef bende kraft’ın fresh’inde bulmuştum anne yanı olabilen. Bu elele’de de madre var. Diğerlerine bakmadım daha
Melek1111 linsmea Kraft fresh anne yanı park yatak aldım ben çiçeksepetinden orası daha uygun geldi .Baya kaliteli duruyo denemek için bir kez kurup kaldırdık
linsmea minikdefnemm canım ben de çok beğeniyorum, ama yorucu olacağını düşünüyorum maalesef çünkü benim yatağım çok alçak ☹️ Madre modeline bak birde istersen 😇
minikdefnemm linsmea şimdi sizin söylediğinize de baktım oda çok güzel gerçekten. Biraz daha bakıcam şuan için 2-3 tane modelin arasında kaldım önemli olan kullanışlı olması 😇 teşekkür ederim öneriniz için 😘😘
linsmea Melek1111 yaa beni de kraft callipso çok cezbetmişti o dönencenin titreşimli olması falan ama anne yanı olamıyor. freshte dönence yok. Sonradan alınabiliyor mu acaba?
Melek1111 linsmea evet sonradan dönence alınıyor .İnstagramda falan bir sürü dönence satan kişi var keçeden,amigurimiden .Normal plastikten de bulabilirsiniz .Anne yanı olması çok önemli diyo herkes