MerveEbru Adet tarihinizi doktora yanlış söylerseniz çok sorun olur mu? Ben adet mi yoksa yerleşme kanaması mı emin olamadım o güzden adet tarihiymiş gibi söyledim doktora ama ultrason ile adet tarihime göre bebeğin haftası uyumlu ?
MerveEbru Sgnn aslında problem şu adet mi oldum yoksa yerleşme kanaması mıydı emin değilim bebeğin ultrason haftası ile söylediğim tarih uyuşuyor
Beybiannesi MerveEbru daha şuan küçükse onun geri olduğunu sonradanda anlayabilir. Ki zaten yerleşme kanaması öyle çok adet gibi gelen bişey değil nasıl karıştırdın kız 😂
MerveEbru Beybiannesi ben düzensiz adet oluyorum ve kısa sürüyor rengide değişiyor üstelik ama ultrason ile o tarih uyuşuyor adet midir sence canım
Beybiannesi MerveEbru hmm o zaman olabilir ama şöyle diyim benim yerleşme kanaması aşırı açık Pembemsiydi ve sadece lavobaya girince peçeteye az miktarda geliyordu bazılarında kahverengi tonunda geliyormus sanırım bı öyle düşün olabilir mi? Ve bide şuan kaç haftalıksin çünkü benimde 5 gün ileri attı doktor adet tarihimi gelişimi 5 gün geriden geliyormuş yani onu ilerleyen zamanlarda anlayabilir doktor