Pisili Bebekcikolatasi.com adresinden cikolata alan varmi? Suan baktigim en uygun bu site ama emin olamadim guvenilir mi?
SerraveAnnesii İnstagramda madlenbebekcikolata diye bir sayfa var 100 tanesi 129 lira metal kutu oraya da bak istersen ben ordan almayı düşündüm
Durununannesi46 SerraveAnnesii ben de ordan almayı düşünüyorum kaç günde gönderiyorlar acaba bide lezzeti nasıldır
uckedibirbebek Durununannesi46 aman uzak durun. Ben de oradan yaptırdım. Sipariş teslim edilene kadar ilgi alaka mükemmel. Çikolata bi geldi hayatımda gördüğüm en kötü çikolata. Çikolata beyazlaşmış, kokusu ekşi, acaba bana mı öyle geliyor bi tadına bakiyim dedim Allah kahretsin o nasıl bir tad. Mesaj attım bana ilgili yerlere bildiricez dediler. Daha da hiçbir mesajıma dönüş yapmadılar. Ben vermeyeceğim misafirlerime o çikolatayı.
SerraveAnnesii Durununannesi46 Daha almadım hiç bilmiyorum ama sayfasında müşteri memnuniyeti baya iyi 😌 bide fiyat olarak en uygun o sayfa şu an
uckedibirbebek SerraveAnnesii ben de sayfasındaki yorumlara göre almıştım ama bir de trendyol sayfalarına bakın. Oradaki şikayetler hem olumlu hem olumsuz hepsi var. Belki bana öyle denk gelmiştir diyeceğim ama benim elimde patladı
SerraveAnnesii uckedibirbebek Ben iyice araştırayım o zaman ona göre alırım. Boş yere para vermeyeyim ☺️
Bekledimdegelmedin Çikolata atölyesinin sitesinden aldım. 100 çikolata, 1 kolonya şişesi, metal ayıcıklı pleksi yazılı kutu 194 tl ödedim. 1 haftada geldi, gayet de lezzetli buldum.