linsmea Kızlar iyi geceler kuruluktan dudaklarım büzüştü. Kimyasal kullanmamak için hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama hiçbir işe yaramıyor. Özellikle yüz kuruluğu için önerebileceğiniz, sabun, krem ne varsa söyleyin Allahınızı severseniz ya 😖
Mommhappy linsmea bende vücut kuruluğundan çok şikayetciyim. Kıyafetlerime yapışıyor pul pul beyaz beyaz dökülüyor resmen. Ne yapacağımı şaşırdım
Smyye1B linsmea Benimde alın burun dudak ve çene bölgemde çok var pul pul oluyor çareyi vazelin sürmekte buldum ara ara da Eyüp Sabri Tuncerin zeytin yağlı losyonu var onu kullanıyorum. Biraz olsun iyi geliyor.
1nazlitrn_ linsmea zeytinyağlı kremler var yüz ve vücut için bir de bebek yağı dudak için de eczaneden dudak balm alabilirsiniz
Durununannesi46 linsmea ben de öyleyim hep kabuk bağlıyor dudaklarım. Siveno dudak kremi aldım hamileliğimin başından beri. Sürmediğim gün bwrbat haldeyim. Ürün tamamen temiz içerikli zaten araştırın internetten. Fiyatı da uygun
linsmea Mommhappy ay evet vücuttan geçtim artık kollarım falan kupkuru da yüzün böyle konuşurken rahatsız ediyo. Sanki maske yapmışımda yıkamamışım gibi 😂
linsmea Smyye1B vazelin iyi geliyo mu yapış yapış yapmıyor mu? Ben de bi deneyim. Ama boyle bi nem bombasına ihtiyacımız var bence suyla falan alakası yok artık bunun su da içiyorum çünkü 🥴
Reykaa Doktorum bioderma kullanabilirsin demişti bende kuruluk ve egzama var bi süre bioderma kullandım şuan da bepanthol kullanıyorum
linsmea 1nazlitrn_ çok teşekkür ederimm öneriniz için dudak balmı kullanıyorum ama o da pek işe yaramıyo dediklerinizi bi araştırayım inşaallah ☺️
Reykaa Atoderm kullanmıştım şuanda da bepanthol sensidaily kullanıyorum çok kuru ve atopik ciltler için olanını gayet güzel nemlendiriyor
linsmea Reykaa Canım lierac krem sipariş etmiştim. Bugün geldi. Yanında denemek için atoderm göndermişler bu değil mi kastettiğiniz 🥰 çok sevindim 😂
1nazlitrn_ linsmea çok güzel oluyor doğal zeytinyağlı olan yeşil bir kutusu vardı ben hala kullanıyorum çatlak için de iyi oluyor nemli tutuyor vücudu dudak için bile kullanmıştım bir iki kez ona da çok iyi oluyor ama dudak için kullanımı uygun mu bilmiyorum daha da sürmedim
linsmea edatopcu27 bakayım inşaallah, birkaç öneri daha geldi fiyat vs bakıp ona göre alayım çok teşekkürler☺️