Hatime0  Kızlar bebeğime erkek dendi ama ısrarla kız hissediyorum 16+5 teki ultrason görüntümüz. Farklı yorumlar aldım çevremden erkek denilen arkadaşımın bebeği detaylı ultrasonda kız çıkmış gibi gibi anlayanlardan yorum başına gelenlerden cevap istiyorum ❤️
Hatime0 Ogrtmn1234 Gönlümde kız yatıyor sanırım 🙈 ama ilk bebeğim erkekte olsa kızda olsa çok mutlu olcam elbette 😍
Hatime0 N06 😂 arkadaşlarım bilinç altımı işgal ettiler bizimde böyleydi değişti ilk zamanlar kızlarında organı çıkıntılı oluyo detaylıyı bekle diye diye beni darlayınca dedim sorayım canım gebelerime yorum alayım 🙈
Smyye1B Hatime0 https://resimyukle.io/r/q8fGLvmzrS ben ikisi arasında hiç Bi fark göremiyorum detaylı da da erkek dediler 😇🌸
N06 Hatime0 hayır kızların bu kadar sivri ve uzun mu olur sence :) doktor pbile yüzde yğz erkek bu demiştir.
Hatime0 Smyye1B Doğumda bile farklı cinsiyet doğanı duydu bu kulaklar 😂 1 ay var detaylıya bakalım ne çıkacak 🤭 Bisey alamadım hala cinsiyet netleşsin diye diye 😂
Smyye1B Hatime0 Bende çok kız hissediyordum ama sonuç tam ortada 🥰 Rabbim sağlıklı sıhhatli gönlünüze göre bir evlat nasip etsin 🌸💜
Hatime0 Smyye1B Hislerimiz baya kuvvetli anlaşıldı 😂 Amin canım tabiki maksat sohbet olsun önce sağlık gelir 🤗
Hatime0 N06 Aslında doktorum bir kız bir erkek deyince güvenimi kaybetti ne dese inanmak istemiyorum 😂 çocuğu kızım diye sevip durdum onun yüzünden kabullenemiyorum simdi 🙈