Selin12- Papatya58 capaya gidi bilirseniz eğer orada 310 tlye di ayrıntılı ultrason 45 dakika kadar inceliyor ve eğer bebek istenilen pozisyonu vermezse tekrardan bakıyorlar
yagmurrorskaya @“Gudu” Gudu ocak sonu aramıştım ilk şubatta 1000 tl olucak bence yaptırın dediler 1 hafta önce aradım 800 dediler aldanıp ocak sonu gitseydim herhalde 1000 tl vericektim boşa
Gudu yagmurrorskaya fiyatta sabit olmamaları tuhaf, bu kadar iyi prim yapmış bir yer için olumsuz bir durum. Yaptırdınız mi peki siz pendik bölgede 550 tl idi.
Elif1902 Tazeanne0134 ne kadar süre bakıyor peki bende oraya gideceğim birde CD ve görüntü veriyor mu
Selin12- Evinru hayır cani. Capanin kendi numarsi ve İnternet sayfası var ve hemen randevu alabiliyorsunuz istersen verebilirim
Evinru Selin12- doktor ismi ve numara verrsen ii olur canım memnun kaldınmi baya inceliyomu bakyomu.avrupa yakasindayim ben
Selin12- Evinru evet canin baya ilgileniyorlar 45 dakika kaşar sürüyor bebeğin bütün organlarını bakıyorlar hatta bebeğin pozisyonundan dolayı göremezsem 10 dakika arayla tekrardan sokuyorlar
Selin12- Evinru 0212 414 24 24 numara si bu net adresi ise itfrandevu.istanbul.edu.tr pelin hoca var Ayşegül hoca var birde doc.dr.ozlem dural var canım