Nazlimom Melos12 güzelmiş ama beyaz daha iyi olur nerde satılıyor bende bi türlü içime sinen bişey bulamadim
kadifemsii Melos12 güzelmiş ama siyah olmasa daha iyi gibi siyah rengini çok severim ama fikrimce lohusada siyah olmuyor
Melos12 Nazlimom aslında kızım olucak ve pembe bi takım aldım Buda çok hoşuma gitti kapalı biriyim ama başımı felan kapatınca kollar öyle çok dikkat çekmez diye düşünüyorum bide yaza denk geliyor doğumum site_life sayfası
Nazlimom Melos12 beyaz alıp içine buziden uzun kollu giyebilirsin siyah cok karartır genede sen bilirsin🥰
Melos12 kadifemsii aslında bende pek konuşanda siyah taraftarı değilim ama bu aşırı hoşuma gitti çok kararsız kaldım 🤦♀️🤦♀️ Pembe aldım bide siyah olmasın mı dedim ay napsam şaşırdım çokta uygun aslında
Mrvnehir208 Melos12 siyahi da çok güzel ama lohusaya gider mi bende kararsızım nerden aldin hangi site
Melos12 Nazlimom bende ilk defa alışveriş yapıcam evet çok uygun bi kaç parçasında indirim var renk modelde kararsız kaldım yoksa sipariş vericem
Esos00 Melos12 bence siyah almayın açık renk alın üzerinize hırka vs giyersiniz içiniz belli olmasın diye
Melos12 Esos00 pembe renk aldım aslında Buda farklı olsun dedim ama sanırım almıycak gibiyim kararsız kaldım🤦♀️
Esos00 Melos12 Bi tane daha alacaksanız eğer gri de olabilir bence beyaz gibi çok açıkta değil. Ama siyah olmaz 😃