Eda0007 Ayseee01 ay benim detaylı ultrasonumda hem fotoğraf verdiler 2 tane hemde tüm ultrason görüntüsünü CD olarak verdiler 😍😍 (Antalya-memorial)
Ayseee01 Eda0007 yaa insallah bende Adana Çukurova üniversitesinde yaptircam. Bana da verirler 🥰 3 boyutlu kaçıncı haftada oluyor .
igvescarim Ayseee01 bende yarın orda yaptıracam Mete sucuya ama resim vermiyormuş ben öyle duydum kaç kişiden 😔
SerraveAnnesii Çanakkale Biga özel poliklinikte yaptırdım hem ultrason kağıdı verdiler. Hem ekrandan kendimiz çektik telefonla 😀 hemde cd verdiler. 23.haftada yaptırdım. Genelde 22-24 arası en uygun zaman diye biliyorum
Ayseee01 SerraveAnnesii ayyy bende seviniyorum sizin adınıza insallah bana da verirler benimde o zaman 24 hafta pluyoruz. Herke sfarkli şeyler diyor detaylı ile 3 boyutlu farklı mı? Aynı mi?
SerraveAnnesii Ayseee01 Aynı canım hem detaylı ölçüm yapıyor kafa, vücut,organ ölçümleri. Hemde renkli görüyorsun bebeği net yüzü falan tabi gösterirse 😀 bizim kız iki gün uğraştırmıştı yüzünü görmek için
igvescarim Foto isteyince veriyor galiba ben istemedim çünkü bebeği doğru düzgün görmedim. Herşeyine kendi bakıp ölçüp bilgi veriyor ama mutlaka tedarikli gidin 2 de oradaydım 5 buçukta kontrole girdim yiyecek götürün yanınız da