mercimegin_annesiii Melek1111 anladım canım bende sarı olanı almayı düşünüyorum ama eczanede baya bi pahalı sanırım
Limonsever Seydasavrak mustelanın çatlak öncesi yağını kullandım ilk hamileliğimde hiç çatlak olmadı kalçama göğsüme kollarıma dahi sürdüm şuan ikinci gebeliğim yine ona başladım
lunam Seydasavrak aynısefa yağı balsamı, hindistan cevizi yağı ve kantaron yağı kullanıyorum dönüşümlü olarak. 20.haftamdan beri düzenli kullanıyorum, 35.haftadayım çatlak yok şükür.
linsmea Seydasavrak canım hindistan cevizi yağı ve lierac kullandım öncesinde. Bunda da aynısı inşaallah çatlamam. 😂
0Cerenk Seydasavrak yoo hayır, o güneş gören yerler için geçerlidir, mesela yüzünüze sürüp güneşe çıkarsanız evet yüzünüzü karartır, yani sürüldüğünde güneşle temas etmemesi gerek, göbeğimde öyle bir sorun yaşamam zaten
lunam Seydasavrak kaç haftalıksınız? Ben 20.hafta civarı düzenli kullanmaya başlamıştım. Kuru bir cildiniz yoksa çok da erken başlamaya gerek yok. Bir de bol su içmek lazım, onun da etkisi oluyor.
Seydasavrak lunam ben şuan 21. Haftama girdim yeni yeni başlıyorum cildim de normal ne kuru nede nemli
ruya92 Brc_happy o konuda bir fikrim yok ama sivilce vs yapmadı iyi bir yerden aldığınız sürece sorun olmaz😇